Nyår

GOTT NYTT ÅR!

Stensborg

I dag har jag varit ute i Stensborg. Där var rätt mycket snö och 13.4 gr kallt. Kl 13.00 var solen bakom skogen!Det var djurspår på vägen längs sjön som gick bra att gå i,snällt av dem att gå i samma spår - de kanske också tycker det är jobbigt att gå i djup snö? Det var spår efter rådjur, hjortar, harar. rävar. älgar, lodjur? avtryck efter stora tassar i alla fall kanske vargar?

Kallt!

Är 13,5 gr. kallt nu kl. 21.oo! Har varit sol i dag och
 jag har invigt mina halkskydd. Det var JÄTTEBRA! 
 med dem. Tack för dem! Det var halt och knöligt så de behövdes.
Nu är Stensborg färdigpusslat. Det blev fint!
AM har varit här och ätit lax.


Töväder

I dag har det varit plusgrader men nu är det minus 3 gr. skall bli kallt året ut!
Jag har PUSSLAT hela dagen. är bara grönt kvar.

Hemma igen

Kom hem strax före kl. 18.00. Här har tydligen snöat en del, det är stora snövallar längs gatorna. Det var fint skottat vid Villagatan 2 D. Temp. - 1,9 gr. Nu skall jag plocka fram det fina pusslet över Stensborg som jag fick av Inger och burken med knäck jag fick av Elin och så förstås den fina chokladasken jag fick av Anna! Vad mysigt jag skall ha, tack snälla ni!

Julen

Vi har haft en fin jul. Snön har legat fin på buskar och träd, i går ramlade en del av för det var ett par plusgrader. I dag är det kallare igen, så vi får nog behålla snön. Det är bra! I går var Maria, Sten och morbror LaSSE (gREGERS MORBROR) HÄR. vI ÅT MARINERAD FLÄSKFILE OCH rIS A LA MALTA. i dag har Svenåkes varit här, då åt vi lax med god sås. I morgon skall jag åka hem, får se om polisen har skottat åt mej.
Tack INGER och GREGER för en fin julhelg.

23 december

GOD JUL !!!!!!

Snart jul

Julen kommer allt närmare, i morgon skall jag åka till Uppsala.

Besök

I dag fick jag oväntat och kärt besök: Sunniva och hennes mamma.Det var roligt!
Har gjort 2 fruktkakor så det luktar gott i hela huset.

4:de advent


Tänkte inte gå ut men behövde några smågrejor så jag gick ut en stund (med stavar).
Det var riktigt SKÖNT!!!!!!

Fortsatt vinter

En lugn dag, ringde runt och önskade God Jul och drack em.kaffe hos AM och Gu.

- 13,7 gr

Vilken vinter! Men det skall bli 0 gr på onsdag.................Skall vi tro på det???
Har frostat av frysen. Mycket jobb med det.

- 6 gr kl 22.45

Köttbullarna godkändes. Har varit hos Frissan - måste ju vara fin till jul. Blåste kallt på stan.

Vinter!

Vi har 25 cm snö nu! Jag hade stavar när jag gick till Kullbergska och det var tur för jag satte mej på ändan 2 gånger.Idag har jag gjort julköttbullar, AM kommer hit och äter i morgon får se vad hon tycker jag tyckte att de inte var så dumma. Jag bakade nötkakor också men de blev inte bra FLÖT UT! Vet inte om jag törs ta med dem? men de var
väldigt goda--------

Vad duktig du var Inger och vad skönt att det inte blir någon omorganisation!

 Snart är det jul - jag längtar efter er allesammans!

Snö

Nu är det vackert ute med snö på buskar och träd. har snöat i stort sett hela dagen och var en del redan i morse. Har tagit vaccin för den vanliga influensan. var halt när jag gick upp till Kullbergska sjukhuset. Terminsavslutning på engelskan hos Gerd som hade gjort en härlig marängtårta. Mums!

3:dje advent

En lugn dag - mulet som vanligt. Hållit på lite med släktforskningen, skrivit lite om min morfar. Försökte komma in på datorn i programmet men jag fick ej upp det. Har varit inne i det förut men vet ej hur jag gjorde? 
Gamla dokument hittade jag men kunde inte få upp dem, men det gick att ta ut dem på skrivaren. Hoppas det löser sig, får väl ringa till Så och fråga.

Solsken!

I dag har det varit sol en stund på eftermiddagen. Det har det inte varit sedan ni var här och hämtade julgranar
Såg på damernas slalom på fm, tog sedan en promenad, tog med en påse saffransbullar och drack kaffe hos Am och Gu. Vi spelade 2 omgångar 500 och Am vann båda gångerna! Hoppas det blir sol i morgon också!

Stensborg

I dag har jag varit ute i Stensborg och städat bort löven från vinrankan i växthuset-
var NÄSTAN sol en liten stund. Håller på och blir kallare nu och skall ev. bli snöbyar i morgon,därför ville jag passa på i dag. Måntro det skall bli en vit jul??

Nobelfest

I kväll har jag varit på Nobelfest, det var fint och intressant. Gick tentan bra?

Anna har namnsdag

Har ringt och grattat: Anna-Lisa (kusin) som var ute och gick men ringde upp sedan (har nummerpresentatör)
ringt Anna-Lisa från Skiren som snart fyller 90 år men är ganska pigg ändå ätminstone i huvudet
har också ringt min sonhustru Anna men hon var i Dubai vandrade på strandeen och badade!! olika falla ödets lotter!

8 december

I dag är det 112 år sedan min mamma Hedvig föddes.
Har varit en full dag fm kaffe på ett ställe, sedan lunch hemma och em.kaffe på ett annat ställe och slutligen risgrynsgröt med skinksmörgås på Pensionärernas hus med Lucia med skönsjungande ungdomar från musikklasser.

7 december

I dag har jag köpt en ny mikrougn. Den var liten och nätt, kostade 495:-Det blev bättre plats på bänken
och ser fint ut. Kul!

4 december

Sett På spåret och Skavlan på Tv. Har lagat kycklinggryta och gjort inbakade äpplen till i morgon på de allra sista äpplena hjortarna tog ju en stor del tyvärr.  SMS på datorn ville inte i kväll heller.


Annandag jul

Anna slutar jobba kl. 13.00 på Arlanda och kommer då, ev. kommer Så och pojkarna före med buss eller också hämtar de henne. Bör ju kunna vara i Uppsala omkr. kl 14.00 så det går väl bra. På söndagen jobbade hon framåt kvällen.Jag provskickade ett SMS till dej, har du fått det? V.g. skicka kommentar!


















anna

Vaccination

I kväll har jag varit och fått vaccination mot svininfluensan. Det var på Västgötagatan i en gammal industrilokal där de gjort elkaminer och sånt tidigare: Elektrosttandard. Vi sålde deras grejor i affären. Kön var inomhus, fick stå i den c:a 1/2 timme så det var inte så farligt. Förra veckan var den flera kvarter utomhus och tog 2 timmar. Återstår att se om det blir nägra biverkningar, en del har blivit väldigt sjuka men de flesta har inte kännt något alls.

RSS 2.0