Bakat bullar

I dag har jag bakat bullar. Har plockat fram gravlyktan, köpte ljus i går.

Handlat

Bjudit AM på lunchgryta, handlat på Spesse och druckit kaffe med färska vienerbröd hos henne,

Aktiva kvinnor

I kväll har jag varit på Aktiva kvinnors mannekänguppvisning och sett mycket fina kläder

Ruskigt

Vilken tur ni har med vädret i USA, har sett fina bilder! Här är ruskigt och skall bli ännu värre med STORM! Synd om skolungdomar som har höstlov här hemma...

Mest mulet

I dag är det lite småblåsigt och mest mulet - hade tur i går. tar det lugnt inomhus i dag, Får inte glömma sätta tillbaka klockan!

Stensborg

Varit ute vid Stensborg: fm.kaffe ute framför stugan, lunch på bryggan med äpple från Uppsala som dessert - en härlig dag i höstsol! Vildsvinen har bökat upp mer på källarvägen och vid rosorna där men inte vid flaggstången! Eländiga svin!!!!

Blåsigt

Har klippt ned humlen - men oj vad det blåste!

Rensat öronen

Har varit på Kullb. och rensat öronen igen, skall få tid på öronavd. nu.Mulet och har regnat.

Regnigt

I dag har det varit grått och regnigt. Varit hos Florens på engelska och på em bakade jag grahamnsbullar - blev sugen på sådana.

Postat korsordet

Har vädrat sängkläder, kört två tvättmaskiner och läst engelska och nu har jag varit och lagt veckans korsord i Kurirens brevlåda. Dags att laga kvällsmat och se Fråga doktorn....

Kyligt

Varit hos AM och ätit och tog sedan en längre promenad hem men det var kyligt så jag blev frusen......Men jag vann 2 ggr på 500 hos AM!

Lite mildare

I dag kom jag in på datorn - vilken tur. Mulet, ännu lite snö kvar. Tar det lugnt, löser korsord och funderar på ord till Work.

Work

Kommer inte in på woord???

Mera droppar

Skall droppa i öronen 1 vecka till och sedan tillbaka till doktorn. Varit och hämtat mera droppar på apoteket och handlat mat på Spesse. Mulet och kyligt.

Hos AM

Varit på em.kaffe hos AM och vunnit 2 ggr i 500! Mulet men lite sol vid middagsdags.

Mulet

Gick ärenden på stan - mycket löv överallt på gator och trottoarer. Hittar dåligt på min nya telefon - försökte skicka SMS till I kom det fram? Hittar inte Alfapet heller - får väl leta. Mycket bra på TV i kväll......

Härligt i höstsolen

Var en fin dag i går i höstsolen med besök från Uppsala. Solen har lyst i dag också. Em.kaffe hos AM och sedan en längre promenad hem.

Mobil




Hörselorov

Varit 2 ggr i dag på Kullbergska, först hos  distriktan och sedan hos en doktor för "sugning" och sedan till en annan distrikta för hörselprov. Jag hör fortfarande inget på höger öra, doktorn skulle höra av sig. Har också varit och klippt mej och handlat mat. Får ju främmande i morgon, ser fram mot det.....

Grätt väder

I dag har det varit grått hela dagen men löven skiftar i gult - rött så det lyser upp lite i alla fall. Tog just en promenad - nu skall jag äta kvällsmat och se TV.

Engelska

Varit på engelska hos Inger Margareta. Mulet men varmt: l7 gr.!

Vildsvin

Varit ute i Stensborg. Vildsvinen har grävt upp mellan flaggstången och paradisbusken och vid källaren. Hopplöst - försökte lägga tillbaka en del men orkade bara lite! Rådjuren hade ätit upp alla fina höstastrar och hjortarna har ätit syrenerna.....................Det känns hopplöst......................r

Lat söndag

Tagit det lugnt: tittat på kort från trädplanteringar, jular, födelsedagar mm = nostalgi med små rara barnbarn, fina sommarbilder med bad mm mm (innan vildsvin, hjortar och rådjur var så besvärliga i Stensborg. Har många album så de räcker länge..... Tog sedan en stavpromenad.

Mulet

I natt regnade det och i dag har det varit mulet och lite duggregn. Kändes kallt när jag gick till AM och åt lunch och spelade 500. Hon är hemma nu men inte så bra, kan inte gå utan rollator. Tog en promenad på hemvägen.

Planterat ljung

Har planterat ljung i krukan vid ingången och på kyrkogården. Det blev vackert!

Örondroppar

Fått örondroppar som skall tas 3 ggr om dagen 1 vecka och om det inte hjälper skall jag till doktorn sedan. Kristallsjukan påverkar balansen skall förhoppningsvis gå över med medicin och sjukgymnastik.

Soligt

Var på Aktiva kvinnor i går kväll och hörde en operasångerska som berättade om fadäser under sin karriär och sjöng en del. Men det var tomt när inte AM var med hon ligger på Kullbergska och har kristallsjukan men får åka hem i morgon. Var frostigt i morse men har varit fint i dag.

Oktober

Ja så är det oktober - snart jul som Anders brukar säja. Tack snälla Gr, I och Elin för hjälpen i går, nu behöver jag inte vara rädd för att pumpen i tvättstugan i Stensborg skall frysa! I dag har "engelska tanterna" varit här och i kväll skall jag på Aktiva kvinnor.

RSS 2.0