Trädgården

Röjt lite kring tulpanerna i trädgården - de börjar växa nu. Men solen försvann på em så det var inte så varmt.

Lat dag

Lagade kalops på fm och solade och promenerade på em. Soffan tom, Anders har äkt hem till Mölndal.

Magnolia

Har hittat en bra artikel om magnolia på nätet. Den heter Våga odla magnolia och innehåller mycket. Sunni har skickat gratulationer med en fin bild på en magnolia. Snickarna har börjat i Stensborg och Anders skall ut och prata med dem i morgon innan han åker hem.

85-årsfirande

Det har varit roligt att ha så mänga nära och kära här och jag tycker att allt har gått bra. Tittar på alla fina blommor och tänker på dem jag fått dem av. Har nu plockat tillbaka det mesta och nästan åtit upp maten. Anders är kvar och det är skönt att inte bli ensam med en gång.

Handlat

Vi har varit och handlat bra att ha hjälp.Solen sken en stund mot kvällen - annars var det mulet.

Snödroppar

Anders är här och vi har varit ute itill Stensborg. Det var ännu mycket snö på vägen men snödroppar uppe i backarna.Den stora torra aspen hade blåst ner. In på vår tomt!

Varmt.

I dag har det varit 12,9 gr varmt. Tvättade lakan och hängde ut, de var torra på en dryg timma. Nere vid garagen har vi fått en insjö!

Mulet

I dag har det varit mulet hela dagen men det droppar från taken och blir mindre snö varje dag. I morgon skall det bli varmare!

Härlig dag

I dag har det varit sol hela dagen vilket innebar solning på balkongen och nästan 1 timmes promenad ute i solskenet. Skönt!!!!

Snöat

iJa det blev snö idag, vi har fått dryga decimetern med nysnö. Jag har varit ute och skottat 3 gånger det var plusgrader så snön var rätt tung. Hoppas på bättre väder i morgon!

Snö?

Blåste kallt när jag  tog en promenad i dag. Enligt väderleksrapporten skall det bli snö i morgon - Usch då!

Snödroppar uppe

Nu har det kommit upp snödroppar genom snön vid köksfönstret. Varit ute och åkt i en ren bil. OBS Anders: Jag undvek vattenpölar!

AM

I dag har AM varit här och ätit lunch. Sedan spelade vi 500 som jag vann!

Mat

Nu har jag beställt mat till 26 mars. Välkomna hit!!!!

Stensborg

I går var Anders och jag ute i Stensborg. Det gick bra att gå i spåren som Anders gjort förut. Det var roligt att komma ut - har inte varit där sedan i november! Det fanns snödroppar uppe vid huset och vid  sommarstugan på väg upp. Nu tror vi på våren!! Skrev om det i går men glömde skicka! Dumt! I dag har jag varit hos tandläkaren på kontroll. Hade inga hål - skönt!

Snön smälter

I dag har "engelsk-tanterna" varit här. Bjöd på semlor för i dag är det riktiga " fastlagstisdagen" för i år. Hann också med en solstund och en promenad i solen.

Skidor

I dag har jag sett mycket skidor:Vasaloppet och 5-milen. Det var fint väder  i Dalarna och här i Sörmland också- Suttit i solen och tagit en promenad ända ner till Speceritjänst. Det gick bra hade stavar och ryggsäck som jag hadlade lite i.

Soligt!

Fint väder- Satt i solen i balkongdörren och tog en promenad i nästan vårväder. Härligt! Hoppas Elin är frisk nu och Inger mindre trött!

RSS 2.0