AM här och åt Jansson

AM tyckte lägenheten var fin. Åkte sedan bort till Kungsgatan och hon hämtade lite grejor. De har mycket kvar att röja i huset.Nu är det stora mörka moln på himlen, hade tänkt åka till Stensborg i morgon - kanske blir det regn?

Aftonrodnad

Sitter här framför en fantastisk aftonrodnad, Hela himlen är röd och blå- Har planterat på graven och varit och handlat. I morgon skall jag hämta AM hit på mat.

Svårt komma in på bloggen

Datorn har trilskat och ville inte förut. I dag har jag fått både diskmaskin och dusch ! Vad bra och sedan har SÅ hängt upp tavlor i vardagrummet och vi har varit till Stensborg! BRA DAG NU ÄR JAG TRÖTT OCH SKALL UPPSÖKA SÄNGEN! GOD NATT!

Hos AM

 Em.kaffe hos AM med ett parti 500 som jag vann, Handlade på ICA Nära på hemvägen, gångavstånd hem därifrån. I morgon kommer SÅ. Fin solnedgång över stan från mina fönster här-


Stensborg

Stensborg hela dagen i jättefint väder. Har satt frön till fagetes och börjat skära av perenner sedan förra året finns många så det räcker ett tag---------Vildsvinen har hjälpt mej med att tufsa till en del........
 

Arja Saijonmaa

Sett Arja Saijonmaa som gäst hos Babben. KE och jag såg henne i Eriksbergs slottspark där hon uppträdde en underbar varm och fin sommarsöndag, Tänk om pappa KE hade suttit här bredvid mej och kunnat minnas det. Snyft, snyft.........livet är inte alltid lätt...

Besiktat bilen

Det gick bra på bilbesiktningen! Har betalat diskmaskinen och köksbordet och beställt ett skåp att ha linne i . Just nu en vacker solnedgång över Katrineholm.

Skrivit på försäjningen

Varit på Fastighetsbyrån och skrivit på försäljningen. Tillträdesdatum 28 maj och det blev 1530 000. Skönt att få det klart!

Hemma

Hemma i K-holm igen efter en fin påsk i Uppsala - Norrtälje - Åkerö. Varit till Stensborg och Sjöboda på vägmöte. Ett par bilar har varit nere vid Stensborg och troligen kört fast i planen vid sjön! Där var djupa spår! Mattias trodde att det kanske var bilar som letat efter en gubbe som försvann när han gick på en promenad, De har letat efter honom efter alla småvägar men inte hittat honom.

Huset sålt

Det verkar bra att någon bestämts sej att köpa vårt hus! Tydligen en familj som har anknytning till Gotland eftersom de är där nu, kanske en lärare med påsklov - visar väl sej så småningom. Har varit på Villagatan och duschat - har ju inte fått någon dusch här ännu. Passade på att lämna en hel del på Secund hand. Glad påsk önskas till Anders och Gunvor - ni andra träffar jag ju snart !

Soligt

Har suttit på balkongen och ätit lunch och druckit kaffe. Härligt! Har plockat ihop inte tömda flyttkartonger så de inte syns så mycket. Kunde inte låta bli  att ta fram lite påsksaker eftersom jag hade kartongen här! Håll tummarna för husförsäljningen - det är 3 st som bjuder nu!

Köpt köksbord

Tvättade i tvättstugan för första gången på fm. Gick bra - får ju lära mej. En dam som bor under mej hjälpte mej att låsa upp. Har varit och betalat sängarna och köpt ett köksbord som jag tror blir bra. Levereras efter påsk. Drack fm.kaffe och åt lunch på balkongen i dag.

Plockar

Plockar och plockar, har bara 1/2 kartong kvar i köket - men det är fullt i alla skåp! Ändå värre i sovrummet har flera kartonger kvar och ingen plats alls. Hur göra? Jag får se om jag kan köpa något skåp? Rätt fint väder i dag, tog en promenad - det blåser på¨balkongen.

Sädesärla

Varit ute till Stensborg. Sädesärlorna hade kommit, var framme och hälsade - jag blev så glad. Fanns blåsippor, tibast och påskliljor. Har regnat mycket, var vått att vända på planen men gick att gå ut på bryggan.

Sol på em.

Småregn i morse men sol på em. Satt på balkongen en stund och tog sedan enpromenad i omgivningen. Har fått en diskmaskin som står på bordet. I morgon skall jag nog åka ut till Stensborg ett tag - om det inte regnar förstås........

På stan

Varit och klippt mej och uträttat ärenden på stan. Skrivit på kontrakt om garageplats från 1 maj men behåller platsen på taket också - bra när mina barn kommer på besök. På fm soligt, satt en stund på balkongen men nu är det mulet igen.

På Villagatan

Druckit em.kaffe hos AM och vunnit på 500- Åkte sedan till Villagatan och duschade och hittade lite grejor att ta med hem hit. Kändes helt rätt att bo här när jag låste upp och såg mina grejor - var så tomt på Villagatan! Anders är här på en kort visit, Han har varit uppe på vinden med tomkartonger m.m.

Regn - regn -åter regn

Det har regnat hela dagen och enl. väderlekstjänsten skall det göra det i natt och i morgon med. Inte bra för Stensborgsvägen..... Fortsätter med mina kartonger har tömt några till men ännu återstår - jag vet inte hur många...... Det känns mycket bra att bo här!

Köpt diskmaskin

Anders och jag har varit och ätit i Stadsparken och köpt diskmaskin på vägen hem. Nu skall juag snart hämta min bil som är på service och sedan beställa duschkabin. Fortfarande många kartonger!

Sista natten på Villagatan

Har väl i stort sett packat färdigt - hoppas det går bra i morgon. Lagningen på golvet var lackat - färgen ändrar sig så småningom enl. Sara på Heimstaden. Ägnar mej nu åt flytten och bloggar inte så länge jag har barn hemma.......

Fått nycklar

Nu har 1 säng, 5 blomkrukor och en fotpall flyttat in på Sibeliusgatan 3 6 tr.Var  tapetserat och ny matta i köket. Köpte flera flyttkartonger att plocka i. Fortsätter med det.....

RSS 2.0