Solat!

I dag har jag solat för första gången i år! Satt i den öppna balkongdörren och det var riktigt skönt !!!!! Det blev en liten stund sedan kom det moln men sedan blev det en väldigt fin aftonrodnad. Är ljust till c:a kvart i 5 nu!! Inte illa!

Fin dag

Har varit en solig och fin dag. Längtade till 25-årsfesten i Uppsala och ut till Stensborg  - men jag hade ju inte orkat någondera......... Vi hörs på telefon måndag kväll!

EKG

Har varit på Kullnergska och tagit EKG som de glömde på Mälarsjukhuset i måndags. Det gick fort Anders skjutsade mej och hämtade sedan, Han har åkt hem men kommer tillbaka på tisdag. Då får han klara sig själv! Har sett På spåret och jag kunde svar på 3 frågor som de tävlande inte kunde: plasma, vitval och kalv!!!!!!

Soligt

I dag har det varit soligt hela dagen. Mie ringde det var roligt att prata med henne, tyvärr var hon inte så pigg hon heller.

Lagat mat

Gjort kalops ocg en stor gryta köttsoppa. Ringt och grattat Fredrik i efterhand. Anders är här i soffan. Trevligt att ha sällskap.

Mulet

I dag har jag inte sett nåon sol. Det har blivit lite kallare: minus 5.5 grader nu. I morgon kommer Anders!

Brasa

I dag har jag suttit vid brasan och tittat på kort tagna för 25 år sedan när Fredrik var liten och vi var på resan till Egypten. Det var skönt och mysigt.

Fredriks födelsedag

Har tänkt på Fredrik i dag, tänk att han är 25 år! Grattis!!!! Den dagen han föddes var det vintrigt och kallt. Det har snöat 1 dm till i dag så jag fick ut och skotta igen.Jag har varit mormor i 25 år nu!

Bra TV

Sett Skavlan med bl. författarna Hanne Vibeke Holst och Alex Schulman med böcker som jag nyss läst- Varit i Lysekil vid Havets hus i På spåret. Där har vi varit med Anders.

Längre dagar

I dag märktes det att dagarna blivit längre. Det blev inte mörkt förrän efter kl. 4.00! Härligt!

Julgranen borta

Nu har jag plockat bort utebelysningarna och julgranen ligger i snön nere vid altanen! Julen är definitivt slut!!!!

Mindre snö

Nu är min gång helt bar och det är ingen snö kvar på balkongen! Härligt!  Men det skall visst komma mer snö om några dagar.........

Töväder

Har snöat c:a 1 dm i natt igen så jag fick skotta i morse. Varit till Spec.tjänst och storhandlat, fyllt på i frysen kannog vara bra att ha! Det är så mycket snö därnere så det är knappt att 2 bilar kan mötas.

15 jan.

Anders åkte hem i går, hann inte med tåget han beställt utan fick ta ett senare tåg. Han kommer tillbaka nästa vecka.I torsdags var han ute i Stensborg och vattnade blommorna som var ganska torra. Många djur hade gått på vägen. Jag följde inte med det hade nog varit för jobbigt i snön. I dag har jag tagit det lugnt - sett en hel del TV.

Snöt igen

I dag har det snöat igen c: 1 dm! Anders har skottat. Jag har plockat undan julgrejorna men just nu ligger de allesammans på kontoret. Skall plocka undan dem i morgonen.

Många bloggar

Tack Inger för 10 st. likadana bloggar!!!!! Skulle åka och handla men kunde inte få upp garagedörren! Det hade smält vatten sim frusit till is. Tur att Anders kommer i morgon! Fick gå och handla det viktigaste med ryggsäck och stavar. Det gick bra det också.

Halt

Varit hos AM och druckit em.kaffe tillsammans med Lars och Anne. Det var trevligt. Var jättehalt ute men som tur var tog jag stavarna så det gick bra.

Mest TV

I dag har jag mest sett TV: Skidor och Famna livet - som gick 1992 och utspelar sig bl.a. i Julita (mycet bra).Det var strömavbrott i en dryg timma på em - helt mörkt på stan -. Sände en tanke till Anders och en undran om felet var i Laggarhult? Men det är ju lite töväder nu och det ligger mycket snö på träden som ramlar ner så det kanske var något sådant.......

Fredag 7 jan.

I dag har Annmarie varit här ocg ätit lutfisk. Vi spelade 500 som jag vann!

Snöat igen!

I dag har det snöat c:a 15 cm. Har varit ute och skottat gången och skottat fram soptunnan - den tömdes i morse - samt framför garageporten. Vi behöver inte mera snö nu!! Hoppas det gick bra för Mie och Tobbe att komma hem i snövädret. Det har väl snöat hos er också?

Plusgrader

Nu är det + 0.5 gr! Det har snöat c:a 5 cm i natt. Farfarsklockan har stannat igen! men det är garanti på reparationen...,  Nu har urmakaren varit här och satt igång klockan hoppas den går nu!

Tisd. 4 jan.

Återigen en kall dag. Har snöat lite och blåser lite kallt. Väderlekstjänsten varnar just nu för mera snö men det skall visst också bli mildare. Tog dock en liten promenad mitt på dagen.

Söndag 2 jan.

I går kväll såg jag en film på TV så det blev inte av att blogga. Nu är det kallt igen; - 8,8 gr. men solen syns i molnkanten så kanske blir det en promenad i sol på em? Den som lever får se...........

RSS 2.0