Stensborg igen

Sovit i stan i natt och  varigt ärenden på stan och sedan åkt ut hit. Banken hade strömavbrott och kunde inte ta emot kunder så det fick bli väntan på en soffa utanför med en glasstrut. Inte så dumt det heller.........

Enköping

Åkte med I och Gr till Enköping och tittade på soffan som såg fin ut på Westerlundska gården. Vi blev väl mottagna och bjöds på kaffe med hembakat. De fortsatte sedan till Uppsala och jag tog tåget över Västerås till Katrineholm. Det störtregnade på oss och åskade i Enköping men här hade det inte kommit en droppe!!!!

De,livs mulet

 Mest mulet men fortfarande varmt och ännu inget regn. Varit till stan och handlat mat. får ju besök i morgon. Hur dags?? 

Fortfarande varmt

Har badat 2 gr och nu mot kvällen rensat lite annars är det för varmt för trädgårdsarbete. Men det kommer väl andra tider...........

31. gr varmt

Skjutsat. Fredrik och Julia till tåget och nu är det så varmt så jag ligger bara på solsängen i skuggan. Skall väl ta ett dopp sedan - det är 27 gr i Hjälmaren enl. tidningen,

29 gr varmt

Badat - det är riktigt varmt i sjön nu. Anna åkte hem med ett tåg spm gick ifrån K-Holm strax efter  kl 16 men sitter visst ännu fast mellan Flen och Katrineholm på grind av en nedriven kontaktledning!,,

Varmt!

Jag var till Katrineholms kyrka på begravning av en god vän som jag känt över 20 år, Badar sedan och njuter àv det fina vädret. På kvällen promenad upp till landsvägen.




Promenad

Sven-Åke och Anna här Vi har gått en promenad till Skirsnäs, det är lugnt och skönt ute vi trodde det skulle bli regn på em. Men snart sken solen igen.

Badat

En varm dag. Har badat och hört Sommar på solsängen i skuggan och varit till stan och handlat mat. Nu hemma i Stensborg igen. Välkomna Norrtäljegänget i morgon!



Åskar

Är ute i Stensboorg igen. hann lagom hit innan det började regna och åska.  Hoppas att det går över snart! Åke med familj kommer hit på måndag 


Skall ha tvättstugan

Måste tyvärr åka in till stan i kväll , skall ha Morgonpasset mellan kl 7.00.  Och 13.00 i morgon.

En lugn dag

Tar det lugnt efter alla besök. Stavpromenad efter tidningen , bad, sommar på solsängen i skuggan etc...........

Oxelösundare

I dag har släkten från Oxelösund  varit här i fint väder. Följde med in till stan och visade lägenheten som de tyckte var bra.
a,

Handlat

Varit till stan och handlat och lämnat tidningar mm till återvinning. I morgon kommer Anna-Lisa och Pelle och plockar svarta vinbär. Hade en fin helg med Anders och Gunvor. Vi var bland annat till Mossebo på musikfestival!!!!




Stensborg igen

Är tillbaka från fina dagar i Åkerö med bad' sjötur och god mat. Tack för det! Välkomna hit Anders och Gunvor!




Badat

Hade en härlig dag i Åkerö i går. Badade 2ggr 24 gr i vattnet. Åt på uteverandan och satt ute till 21.30! Underbart med sommar!!!

Nejlikor


Så här fint blommar mina backnejlikor i Stensborg 

Åkerö

Åkerö. Vi har varit och badat - här är underbart 24 gr i vattnet och.   29 gr i luften!!!

Vattnar

Vattnar blommor ute och inne så de kan klara sig ensamma. Några dagar...28' gr redan kl 12!  Går inte att göra något ute, Skall åka in till stan och gå till AM och. dricka em.kaffe.

Soligt



Soligt är 28' 9 gr just nu.  Det är skuggan eller bryggan som gäller nu - det är sommar!!! 







Lugn dag

Fortfarande varmt och skönt tar det lugnt det är ju söndag. Lycka till i Norrland Så med familj och välkomna hem ni andra!!















t



Varmt

I dag är det 25 gr varmt men det blåser ganska mycket  Har tillbringat en del av dagen med att rensa och sedan loggat på solsängen i skuggan .skall försöka klippa lite gräs nu mot kvällen.

Soligt

Har druckit kaffe på bryggan - nu är det sommar igen - hoppas det fortsätter!!!















Stensborg igen

Har sovit i stan i natt men skall nu handla mat och åka ut till Stensborg. Hoppas det går bra att skriva i I-paden därifrån-

I stan

  Är i K-Holm och har varit hos Frissan. P
Stannar i stan i natt men åker ut i morgon " då skall det bli vackert väder!
























 




 och på Audio Video och fått lite hjälp





Fint väder

I dag är det ingen sol

Stensborg

Åkte inte ut i går, det var så regnigt. Skall åka ut nu och vara där till torsdag då jag skall till frissan. Bloggen funkar inte på Ipad.

RSS 2.0