Hos AM

Varit hos AM och ätit lutfisk spelat 500 och druckit kaffe. Nu hemma  och skall äta skinksmörgås se TV och se på fyrverkerierna. Det blir nog fint härifrån med fin utsikt. GOTT SLUT och GOTT NYTT ÅR!

0 gr

Mulet och 0 gr. Tog en promenad på en dryg timma behövde ju inte frysa. 

Ingen sol

Var 15 gr kallt i morse. Nu är det 8 gr kallt - tog en promenad var kallt mot slutet glömde registrera på skon ,,,,,

Hemma igen

Hemma efter en fin helg i Uppsala 
Solen har visatsig alla dagar och det är vitt av litet snö - önskeväder för julen!  Vi har ätit god mat och tagit rätt långa promenader. 2 dagar. I dag har vi varit i Elins fina lägenhet på Lidingö. Tack Inger och Greger och barnen!!



Kallt

- 13.2 Gr kallt ue och lite snö - rena rama vintern!

   



God fortsättning

Önskar godfortsättning på julen. Här i Uppsala skiner solen och det är 10,2 gr! Perfekt det är snö på marken också !

Test

Test


Strax till tåget

Har packat färdigt och skall snart gå till Uppsalatåget. Solen skiner och det är någon plussgrad- Blir nog ingen blogg i helgen men jag önskar alla GOD JUL!

Frissan

Varit hos frissan - måste ju vara fin i jul ! Handlade på ICA Nära och på bokhandeln när jag var i farten. Det var väldigt halt på stan - fryser på mot kvällen, i morse var det lite snö.

Lugn söndag

Lugn söndag ringer till A-L i Norrköping och Hj och K i Oxelösund och önskar GOD JUL. Soligt men är ej ute. Hittar vintergrejor: vantar, mössor och halsdukar i en väska på vinden så nu är jag rustad för vinterväder!

Sol i dag också!

Fin sol hela dagen men nu har den gått ner bakom husen och åsen. Har bakat fruktkaka och gjort en promenad på nästan 1 timma. Skönt ute ingen blåst-. Hittar ingen liten lur - var finns den?

Stensborg

Solen sken i dag så jag åkte ut till Stensborg. Där var kallare än i stan och ISGATA på landsvägen från stora vägen och IS på sjön (inte hela). Annars bra kallt inne men lite ljummet i källaren. Önskade GOD JUL till stugan - nu får den klara sig självt ett tag!

Fortfarande grått väder

Tog ni med er solen utomlands Så och A med familjer? Här lyser den med sin frånvaro!

Gråkallt

Ärenden på stan men det var gråkallt och kom lite snö skönt vara inne nu!

Kaffe hos AM

Postade mina julkort och gick till SM med lussebullar och chokladkakor. Handlat på ICA Nära på hemvägen. Det hade snöat lite då!

Tvättat

I dag har jag tvättat 1 maskin och bakat chokladkakor. Har sagt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till Norrtäljeborna. Lycka till på resan!

Sol på fm

En stund på fm var det faktiskt sol men blev snart mulet. Tog en kort promenad på stan men det var HALT! Lite snö som ligger kvar - skönt att ha bilen i garaget!

Lutfisk

AM har varit här och ätit lutfisk och glace med hjortron och kanel. Vi har fått lite snö så nu är det lite ljusare men det blev ändå mörkt strax efter kl. 15-00! Men snart vänder det!!!!

Handlat

Varit på Spesse och handlat och sedan gjort köttbullar. Nu skall jag se Rapport och På spåret.

Lätta fötter

Nu går AM och jag på lätta fötter - vi har varit på fotvård.

Ruskigt väder

Tog en promenad men det var inte skönt - blåste och regnade så det blev en kort promenad!

Luciafest

Tanter här på fm på kvällen luciafest på Aktiva kvinnor. Vann en fin korg med 3 julstjärnor!

Tomt

Nu har mina gäster åkt - det har varit en fin helg men nu känns det tomt. Ser fram emot julen!

Bakat lussekatter

Varit och handlat en hel del. Hj och K kommer över helgen och på söndag kommer Anders. Roligt med besök - har plockat fram julsaker. Bloggar på måndag - ägnar mej åt mina gäster i helgen!

Stensborg

Varit ute till Stensborg och hämtat "grönt". Där var disigt och kallt men annars bra, jag klarade bommen! En stavpromenad i stan sedan.

Handlat

Varit och handlat och faktiskt sett solen en stund men den försvann snart bakom husen.

Avslutning

Sista gången för hösten på Litteraturcirkeln med kaffe och gott kaffebröd.

Fönsterputsning

Nu kan jag se BRA UT (fast fönstren var inte så smutsiga som de brukade vara i Oxelösund). Har också skiftat däck på bilen och tagit en promenad på stan.

RSS 2.0