Snart julmånad

Sista nov.dagen var det lite sol men mest mulet men en underbar solnedgång. Önskar trevblig 1:a advent!

Nu lyser det

Nu har jag tänt adventsljusen och granen så nu kan jag fira 1:a advent!

Rubrik...Fullt upp

På fm engelska hos Florens, på em var AM och jag och handlade på Spesse som firade 5 år sedan de byggt ut affären. Hade avsmakningar på lite av varje och 10 % rabatt till stamkunder så där var smockfullt med folk. Sedan kaffe med vienerbröd hos AM . Nu hemma i lugn och ro!!!

Lyser

Har satt i ljus i granen på balkongen och slingan i mahonian vid ingången men jag tänder dem inte förrän på fredag - någon ordning får det lov att vara! Em.kaffe hos AM och Gunnar bland packkartonger.

Fortsatt städning

Fortsätter med städningen och har plockat fram ljusstakarna till 1:a advent. Det är det ju på söndag! Vacker aftonrodnad i dag.

sol i dag oxså!

Har tvättat fönster och tagit en promenad i det fina vädret!

Rubrik...Soligt

I dag har det faktiskt varit sol men bara 2 gr +. Städade en del på fm. det syntes att det behövdes när solen sken in. Åkte sedan till Backavallen med återvinning och till Spesse och handlade.

Stensborg

Solen sken en stund i morse så då åkte jag ut till Stensborg. Den försvann innan jag hann ut - det blev mulet. Hämtade i alla fall gran till balkongen, enris och grönt till dörrkransen. Blev frusen när jag kom hem, tände brasa och drack em.kaffe framför den. NJÖT!!!

Lugn dag

En lugn dag inomhus - mulet och mörkt ute. Småplock och korsordslösning....... I kväll börjar På Spåret och så är det Skavlan. TV-kväll!!!!!!!!!!!!!!!

Frissan

Varit och klippt mej , ätit lax hos AM (som har flyttkartonger överallt) hjälpt henne att handla, druckit em.kaffe hos henne. Är nu hemma i lugn och ro - det är kolmörkt kl. 17.00 nu!!!! Hu då!!!!

Städar skåp

Ägnar mej åt städning inomhus. Kyligt ute, tog en promenad till brevlådan men det blåste kallt så det var skönt att komma in igen och sätta på kaffe...................

Hos Inger Margareta

På engelska och passade på att posta Kurirens korsord i deras brevlåda. Åkte bil.

Torsk

AM har varit här och ätit torsk i persiljesås och mangosorbet till efterrätt och vunnit över mej i 500!

Soligt

I dag har det varit soligt och fint - satt på balkongen i sol en stund. Åkte sedan och handlade och nu ser jag TV.

Täckbark

I dag har jag varit ute i Stensborg och lagt täckbark på rosorna. Ganska varmt (10 gr) inte mycket sol men skönt ändå. Hittade en halväten fjällskivling och vildsvinen hade ätit lite till men inte så mycket.

Oxelösund

Haft trevligt i Oxelösund med god mat, kaffe och tårta och trevligt umgänge. Träffade också Hjördis Tina och hennes barnbarn Robert och Amanda. Gick bra att åka bil.

Oxelösund

Skrev ett inlägg men vet inte om det funkade? Åker i alla fall till Oxelösund och till Hjördis 76 årsdag i morgon och ligger över till fredag kväll.

Regnigt

Regnade hela fm och resten av dagen mulet. Blev i alla fall en liten promenad i dag också--------

Lite frost

Har varit lite frost i natt men på fm var det soligt och fint men sedan blev det mulet igen. Tog i alla fall en promenad.

Trevlig helg

Har haft en trevlig helg med besök av Anders och Hjalle och Kerstin. Lite kyligt ute men skönt inne vid brasan.

Rubrik...Besök

I kväll har jag besök i soffan i vardagsrummet Anders finns där, det är trevligt. I morgon kommer Hjalle och Kerstin hit då skall vi sitta vid brasan. Ingen blogg förrän söndag kväll!

Fotvård

Nu är jag lätt på fötterna - har varit på fotvård! Skönt!!!!!

Stensborg

Varit i Stensborg och satt på värmen och vattnat blommorna. Såg solen lite när den försvann bakom skogen vid 13.30!

Influensavaccin

Engelska hos mej. em.kaffe hos AM och sedan influensavaccin på Kullbergska tillsammans med Florens. Rätt lång kö.

Örondoktorn

Örondoktorn sa att jag hade bra hörsel på vä öra fick använda det och avvakta om det andra blev lite bättre efter jag ätit upp tabletterna!

Mörkt

En mörk innedag - skönt att inte behöva gå ut. Sett många fina kort från USA. Hoppas hemresan går bra.

Tänt ljus

Har tänt ljuset på kyrkogården, det var så vackert där med alla ljus.Mörkt annars och lite småregn. Huvaligen....

Borrelia

Mina hörselproblem beror på borrelia. Har fått antibiotika som jag skall ta i 10dgr, dr tror att det skall gå över då. Hoppas det!

RSS 2.0