Lunch

Varit hos AM och ätit lunch. Skall handla lite och sedan åka ut till Stensborg och bada och sitta på bryggan. Soligt och varmt. Fanns inga fjällskivlingar vid Snacktorp i dag bara gamla torra. Kommer nog flera när det får regna är torrt nu.

I stan

Bloggar från stan eftersom det går så dåligt från Stensborg. Blir nog så i morgon också för då skall jag äta lunch hos AM. Det är varmt och kvaft ute. Lite sol emellanåt.

K-holm

Varit i stan, handlat, gjort utbetalningar, vattnat blommorna och druckit em.kaffe hos AM. På hemvägen plockade jag 20 ! fjällskivlingar vid Snacktorp!!!! Fanns lika många till som var för gamla!!! Vilket svampställe! Gott till kvållsmat!

Badat!

Jag har badat! Detvar inte alls kallt utan rikktigt skönt!

Inget badväder

Inget badväder i dag heller. Plockat lite mera hallon som skall bli sylt i morgon.

Hallon och blåbår

Har plockat bäde hallon och blåbär. Finns mycket av båda sorterna, hallon på nyplanteringen utanför tomten.

Bryggan färdig

Nu är bryggan färdig och Så har tagit bort buskar och vass så man kan se bryggan inifrån verandan. Vilken skön utsikt - i morgon skall jag nog provbada - de andra har badat i dag. I morgon åker de hem så då blir det tyst och tomt igen.

Kaffe på bryggan

Mest mulet, lite regn på fm, sol emellanät. em.kaffe på bryggan. Jag har plockat hallon, Så gjuter vid bryggan och Linus assisterar.

Grattis Margaretor!

Fått lingondricka. tårta och en orkide av Anna-Lisa och Pelle som varit här i dag. Vi har suttit på bryggan och vandrat till grushögarna, plockade lite kantareller då.Så och Linus har försvunnit på väg hem från Kolmården. Jag ringde och de skulle vara hemma om en halvtimme. Jag fär äta risgrynsgröt själv så långe.

Bryggan på plats

Bryggan är placerad i fint sommarväder, justeringar pågår. Linus har provbadat, det gick bra.

Regn igen

Har regnat 26 mm i dag, sken upp mot kvällen, Bryggan delvis på plats * blir jättebra.

Regn - sol

Regnigt och mulet på fm men från kl. 16.00 soligt och fint.

Regn

Har regnat lite men behöver mera! Varit i stan och har nya tidningar och mat i kylskåpet!

Vägmöte

Varit på vägmöte med grannarna. Avgick som styrelsesuppleant. Tuppen är Mattias! nya bryggan är Staffans (Skirsnäs)!Har plockat blåbär som AM skall få i morgon får em.kaffe då. Skall handla mat. håmta post och vattna blommorna. Ha så trevligt i Gästrikland.

Blåbär

I dag har jag klippt mycket gräs men har ännu några bitar kvar - drygt! Jag har också plockat 1,5 lit blåbär och hört Sommar på radion. Hjärtligt tack för sist!

Frissan

Har varit hos Frissan och skall nu äka och handla mat och sedan ut yill Stensborg- Åker in till stan i morgon kväll igen-

Söndag morgon

Gick inte att komma ut på nätet i går kväll men i dag gick det bättre. Åskan mullrade runt ikring i går men det var sol emellanåt, varmt 29 gr ! men inget regn. Räknade mina rosor i går. Har 37  st olika varav 24 st blommar just nu och 11 st har knoppar! Synd att du inte är här och får se!

Ensam igen

Nu har Norrtäljeborna åkt hem. Åke har lagat varmvattnet, det var fel där Gr trodde. Avloppet är rensat och gräset är klippt överallt så nu kan jag gå runt här och njuta av rosorna som blommar för fullt. Hoppas det går bra med er Norrlandsresa.

RSS 2.0