Blåsigt

Vinden har vänt så i dag blåser det kallt från sjön - hård vind - fast det är 14 gr varmt. Har kämpat i flera dagar med ogräset i rabatten vid köksfönstret men när den färdig och jag har satt på vattning!

Utejobb i Stensborg.

Jobbat ute hela dagen - stora mörka moln emellanåt men ingen nederbörd. Skönt här ute i alla fall men lite blåsigt.

Vägmöte

Vägmöte på Sjöboda med grannarna runt sjön. Vägen skall hyvlas av så den inte blir så gropig. Sitter nu framför brasan i Stensborg. Träden börjar bli gröna och sjön ligger som en spegel! Underbart!

Promenad

AM piggare ringde och ville bjuda på em.kaffe. Gick dit och vann på 500. Var soligt och fint när jag gick hem så det blev några extra kvarter.

Sol hela dagen

Har haft en fin dag i Stensborg med sol hela dagen. Har rensat i pionerna, lagt på gödning och ny jord men inte på alla får se vilka som blir finast!

Mulet

Mulet men varmt trots att solen var bakom molnen. Tog en promenad och handlade sedan lite på ICA Nära. Tog det lugnt sedan - på fm gjorde jag förresten klart med deklarationen av husförsäljningen. 

Kåldolmar

Varit hos AM och ätit kåldolmar men hon var trött och orkade inte spela kort så jag tog en promenad hem.

Rensat

Varit i Stensborg och rensat kring en del rosor och klematis i varmt och fint väder. Nu fanns det vitsippor där också på många ställen!

Anders

Vad är jättevr?
?

Vitsippor

Vackert väder i dag också. Tog en promenad på em och plockade vitsippor vid lokstallarna, fanns massor var helt vitt i backarna.

sommar i Stensborg

Vi har haft jättefint väder i Stensborg och har fått en hel del gjort. Suttit ute och ätit och fikat på bryggan i solen. Sädesärlan har gjort oss sällskap. Så sitter på tåget hem nu och jag är i stan.

Vår i Stensborg!

Riktigt fint väder mat och kaffe ute och premiär är för BRYGGKAFF i år! Nu har vi rinnande vatten både inne och ute och SÅ har eldat en hel del 17 gr. I skuggan kl 18.00!

AM

Bjudit AM på fläskkotlett och nyponsoppa. Packat mat till Stensborg i morgon SÅ kommer.

Kall blåst

Blåste kallt när jag var och handlade på ICA Nära tur att det är just nära!

Stensborg

Varit ute i Stensborg, när solen sken var det skönt men när det kom moln blåste det kallt. Tibasten och påskliljorna blommade.

Mölndal

Inger och jag har varit i Mölndal hos Gunvor och Anders. var på Operan och såg och hörde Gunvor i Kristina från Duvemåla. Den var mycket sevärd! Tack för trevliga dagar hos er!

Blåsigt

Blåste nästan bort när jag gick till AM och drack em.kaffe. Vann varsin gång på 500. I morgon åker I och jag till Mölndal.

17 gr varmt - vår!

Varit i Stensborg och jobbat ute. I gräset hoppade en groda, en citronfjäril gjorde mej sällskap när jag åt ute och på bryggan låg en snok! Vår !!!!!!!

Handlat

Tog en runda på stan, hängde undan en klänning som jag skall be Inger följa med och titta på när hon kommer hit. veckohandlar på ICA Nära.

Tvättat

Färdig i tvätt stugan. skall ta en promenad för solen skiner så fint!

Krattat i Stensborg

varit ute i Stensborg, tagit bort torra perenner och krattat, Inte så mycket sol men varmt ändå 15 gr.

Fin påsk!

Tack Inger och Greger och Fredrik för en trivsam påsk och för övriga delen av familjen på Annandagen!!!! det är så trevligt att träffa barn och barnbarn, måg och sonhustru.....

Sol hela dagen!

Har jobbat ute i trädgården och varit och tittat på blåsippor som blommar fint. Suttit ute och druckit kaffe.

Glad Påsk!

Är. nu i Åkerö efter att ha rest med tåg, buss och bil nästan hela dagen. här är soligt men lite kallt i luften. GLAD PÅSK!

Vår!

Varit i Stensborg och klippt ner lavendel som växt för mycket vid rosorna. Satt ute i solen och åt soppa med ostsmörgås! Det är VÅR Härligt!

RSS 2.0