Hos AM

Varit hos AM och Gunnar och druckit em.kaffe. Snöigt när jag gick hem.

Snöblåst

Den lösa snön som ligger på taken har yrt ned i dag - kallt  - men jag har varit inne och bakat rågkakor och pratat i telefon med Anna och Svenåke.Det var trevligt!

Blåst

Har snöat bara lite men blåst kallt. Lat som vanligt men plockat lite med papper på mitt "kontor",

mer snö igen----

Fick skotta gången och framför garagedörren. Det var jobbigt! Åkte sedan till Marianne (engelska). Fick gott kaffebröd kvar sedan julen- Skall börja på en ny bok nästa gång. Den är tjock får se hur långt vi gamla tanter orkar.!!! Grattis KARL ANDERS och KARL LINUS på Karl-dagen . Sänd en tanke till pappa och farfar KARL-ERIK!

Snöigt

Har snöat rätt mycket i dag, har skottat 2 ggr. Det blåser kallt
, Har varit och tagit bort mina stygn och mätt blodtrycket som var lågt men acceptaglit. UVI är också bra nu så nu känns det bra. Skönt!

Samma väder

Likadant väder som förut , skönt så länge det inte kommer mera snö men det kunde ju få vara lite mera sol .Men den kommer väl snart är det ju februari. I morgon skall ja ta bort mina stygn i huvudet,
.

Pusslat

Har börjat igen med pusslet - har inte gjort det på ett tag. Det går inte bra men det går bättre med wordfeud - det är roligt! Samma väder i dad också.

ingen sol

I dag har jag inte sett någon sol alls - hoppas den syns i morgon. Har bara en bokstav kvar på Kurirens korsord.

Kallt ute

I dag har det varit -10 gr lite sol mitt på dagen men sedan mulet.Har städat mitt medicinskåp - blev en hel kasse till Apoteket! Mår annars ganska bra, roligt att spela på ordspelet - vänta ni när jag kommer in i det riktigt! Har även tittat på Behovsbo. Fint!

Julgrejor

Äntligen har jag plockat undan julgrejorna! Utom utomhuskedjan vid ingången - den har blivit insnöad! Grattis till VIKTOR sam har namnsdag i dag och till FREDRIK som fyller 28 år! Jag skickar kramar med datorn! Tack till alla som bloggar - det känns så bra att ni är med mej! Börjar känna mej lite piggare nu.

Soligt

En solig dag igen - vad skönt i dag var solen uppe till kl 16.00- Fortfarande trött men har sovit bra i natt - tar det lugnt inomhus.

Lugn dag

Tar det lugnt i dag, har ringt mina "tanter" och berättat att jag inte orkar komma i morgon. Har suttit i solen i vardagsrummet och ätit god mat som I och Gr haft med och sett Bergmans Jungfrukällan på Tv. I ringde nyss de skulle bort på middag.

Trevligt möte

Var trevligt på Aktiva kvinnor i går kväll. En kille från Nyköping spelade och sjöng gamla låtar från 60 70-talet. I dag har det snöat c:a 1 dm nysnö och är några minusgrader. Skönt inne!

Julgransplundring!

Varit hos Inger Margareta på julgransplundring (engelska) och fått gottepåse! I kväll skall AM och jag på Aktiva kvinnor.

Kallt

I morse var det 13 gr kallt och lite sol. Har plockat ihop alla julsaker men de är inte nedlagda i kartongerna ännu - ligger i gästrummet. Mycket jobb - skulle nog inte ha tagit fram så mycket.............

Snöat igen

Har snöat lite till men inte så mycket som i går.. Mycket skidor på TV, lägger puzzel och hör lite på Tv, skönt inne när det snöar och är kallt ute!

Snöat

Har snöat i natt och nästan hela dagen i dag men nu håller det uppe så jag får väl gå ut och skotta min gång!

AM

Varit hos AM och ätit lunch och spelat 500, de bor bra på äldreboendet-Lite snö på gräsmattorna och blåser lite kallt.

Frissan

Varit och klippt mej och köpt ett puzzel i fall det blir flera regniga och mörka dagar, Var fel datum på bloggen jag skickade i går, blev den 7:jan men var onsdagen den 8:de när jag tömde askan!

Grahamnsbullar

Bakade grahamsbullar och tog sedan en promenad för att köpa kort. Har ju 2 barnbarn som snart fyller år!

Tömde aska

Tömde askan i kaminen - det var jobbigt för det var mycket. Annars är det samma väder som det varit länge nu - mörkt och lite småregnigt. Men det skall bli kallare till helgen-------------------

Brasa

Det var så mörkt och dimmigt ute så jag tände en brasa och njöt av den till em.kaffet tillsammans med Hemmets Journals korsord! Konstigt väder - men skönt att inte behöva skotta snö!

Tvättat

Kört ett par maskiner tvätt, tagit en promenad och handlat lite. Skall se Simon ock ekarna på TV i kväll, har läst boken den var bra.

Regnigt

I dag är det mörkt och småregnigt hela dagen. Lämpligt för korsordslösning och lite plock med papper och överföring i nya almanackan för 2014!

Stensborg

I dag har jag varit ute till Stensborg och "kollat läget". Vildsvinen hade bökat mera igen: på planen ner till sjön och framför verandan! Fortfarande is på sjön med vatten på och mera öppet vatten vid bryggan. Annars var det bra, pelargonerna blommar ännu.........

Lugn 1 jan

Sov rätt länge, lugnt ute nästan ingen trafik. Har varit någon - gr men milt och mulet på dagen. Tog en promenad och handlade lite, skönt ute. Skall nu se årskrönika mm på TV.

RSS 2.0