Mulen morgon men sedan sol och fint

Hämtar AM till lunch, spelar en omgång 500 som hon vinner. Skjutsar hem henne till Igelkotten och åker sedan och köper marguriter och planterar på kyrkogården. Det blev vackert. Satt i solen på balkongen. Den går ned nu vid kyrktornet. Ingen blogg i morgon, åker ut till Stensborg och är där till måndag kväll-

Regnat

I dag har det regnat ganska mycket, vilken tur Så och jag hade i går - vi satt ju ute och åt både frukost och lunch och drack kaffe på bryggan! Har tvättat i dag och varit och köpt dressjord till Stensborg-

Slut Villagatan

Epoken Villagatan är. slut nu. I onsdags var Så och jag på Sörmlandsbanken med mäklaren och köparen och gjorde slutavräkning. C:a 1/3 av försäljningsbeloppet skall stå på ett särskilt konto till i slutet av året för inteckningar som skall dödas och som ingen vet var de finns. Jag får inte disponera dem men får lite ränta på dem så det ordnar sig nog. Så och jag har haft härliga dagar i Stensborg. Vi har köpt en grej att ha efter traktorn som har sönder tuvorna som grisarna gjort och platttar till jorden.

Lugn dag

Ännu en dag med fint väder, tar det lugnt efter helgens utflykt. I mor.gon kommer Så och då åker vi till Stensborg.På onsdag skall vi träffa mäklaren och köparna och sedan åker vi ut igen ingen blogg förrän torsdag kväll-

Hämtat släktforskningsböcker

Florens och Sven har varit här och druckit kaffe och hämtat 2 kartonger med släktforskningstidningar och böcker. Jag fick 10 vita rosor. Tog sedan en promenad i det fina vädret. Åker i morgon till Ox-d över helgen - ingen blogg då.

Frissan

Sov över i Stensborg från i går och hann lite på fm bl.a. tvätta bilen. Åkte sedan in till stan och klippte mej, suttit i solen på balkongen. Var 26 gr i Stensborg. I morgon skall de hämta släktforskarlitteraturen.

På stan

Har inte läst bloggen förrän, hade tyvärr glömt koppla bort telefonen från 'Stensborg i går kväll. Hade tanterna här på fm och sedan gick jag på stan och bl-a- röstade. Får gå till Audi vido i morgon, skall åka till Stensborg sedan.

Anders har varit på blixbesök

Anders har varit och hämtat sina grejor på väg till Stockholm och jobb för att sedan fortsätta till Gotland om några dagar. Har gett rosorna gödning på fm men det blev inte riktigt färdigt för det började regna som höll på flera timmar. Har en bukett liljekonvaljer på bordet i morgon när mina tanter kommer.

fotvård

Varit hos AM och ätit, sedan på fotvård, kaffe hos henne på Igelkotten. Handlade sedan lite på ICA Nära och nu hemma i lugn och ro på Sibeliusgatan. Jag har inte fått något SIM-kort, har kollat posten varje dag på Villagatan och har ju eftersändning därifrån. Fick Trädgårdsamatören eftersänd i dag men inget mera. Kanske kommer det i morgon? Vad göra???  Tråkigt att allt skall krångla. Väntar nu på Elin i morgon!

Städat på Villagatan

Nu är det städat och fint på Villagatan och ingenting kvar. Var och tog farväl av huset i dag, det har varit en fin bostad men det är bra här också! Väntar på sol och lite varmare men det skall det ju bli enl väderlekstjänsten.

Tvättat

Engelska hos Marianne på fm och tvättstugan på em. Elin kommer hit fredag - lördag - vad trevligt! I morgon kommer städarna till Villagatan.

Lugn måndag

I dag har det inte regnat! omkr. 10 gr. Gick en promenad på stan och betalde årsavgiften till Fäboda Samfällighet och tömde brevlådan på Villagatan på reklam. Tog det sedan lugnt , läste engelska läxan och gladde mej åt hyllan i köket och de nyupphängda tavlorna på väggarna. Kom en mobil från Mölndal.

Helt tomt på Villagatan

Inger och Greger och Anders har varit här och jobbat hårt så nu är det inget kvar på Villagatan - klart för städning på onsdag. Här på Sibeliusgatan har det kommit upp två hyllor i köket och många tavlor på väggarna. Väntar bara på ett skåp som kommer i nästa vecka. Känns bra! Tack snälla alla som hjälpt mej! Svenåke har ju också varit här och jobbat och skall hjälpa mej att slutföra husförsäljningen.

Vilken regng dag

Har varit ute och åkt i regnet både på fm och em.Tråkigt med min mobil...........Annars verkar ju allt bra nu, jag är så glad åt lägenheten. Varit ute i Stensborg och lagt stegar för så att inte möbelbilen skall fastna!

Regnar

Varit hos Inger Margareta på engelska på fm sedan varit inne. Blåste kallt på fm och nu regnar det sedan på em och är bara några grader varmt,

Tomt i huset Villagatan 2 D

Nu är det tomt i huset på Villagatan men i förrådet finns ju en del som skall till tippen.Varit hos AM och ätit smörgåstårta på em hon fyllde 89 år i dag.

Satt krassefrö

Varit ute vid Stensborg.Plockade undan sängkläder och mattor i sovrummen så att det går att ta ut och in sängarna på fredag. Satt i solen emellanåt - växlande molnighet - satte frö till krasse, tagetesen som jag satte häromdagen börjar komma upp.

Växl. molnighet

Var fin sol en stund så jag satt på balkongen, annars växlande molnighet i dag. Gick på stan och köpte biljetter till Elins student på Pressbyrån. På Resia skulle det kosta 195:- kr extra. Hutlöst! På Pressbyrån kostade det 30:-.På SJ kostade det inget men de har stängt nu. Hade Gr köpt Byxa eller Yxa?

Lite kallare men en del sol

Väntat på Möbellagret hela dagen men han kunde inte komma ifrån mycket kunder för det var ju klämdag,. Bestämde på måndag - hoppas det går bättre då. Tog en sväng ner till Forssjö med bilen, det är ju så fint ute nu. Lämnade lite grejor på Villagatan som jag vill bli av med och vattnade penseerna på kyrkogården.

Tulpaner

Varit ute i Stensborg och bl.a. tvättat fönster invändigt. Plockade gullvivor där och åkte sedan till Villagatan och plockade rabarber och jättefina tulpaner. Bar upp böcker från gillesstugan som polisen skall hämta. Fick gå i trappan 10 gr så nu är jag trött. I morgon skall Möbellagret titta på möblerna som är kvar.

RSS 2.0