Nu skiner solen!

Fm var mulen och blåsig men fram på em kom solen och det blev riktigt fint fast det blåste fortfarande men inte så kallt. Rensade kring huset.

Regnigt

Inger, Mie och jag har varit i Vrena och sett en fantastisk trädgård. Det har regnat hela dagen - 22 mm i regnmätaren! Inger är nu på väg till Åkerö. Hoppas det går bra här har det i alla fall slutat regna.






Inger på väg hit

Inger har varit i Uttervik och firat Mies 60-årsdag och är nu på väg till Stensborg. Trevligt!

Bilen besiktigad.

Har besiktigat bilen utan anmärkning. Skönt! Är nu ute i       Stensborg ,Häggarna har blommat färdigt men syrenerna och liljekonvaljerna blommar för fullt men solen har försvunnit och det är mulet......

Soligt

I dag blev det em,kaffe på balkongen i sol. Skönt!

Lugn dag

Rostig i halsen och lite snuvig så jag skippade engelskan  för att   
Inte smitta de andra. Tog det lugnt i stället. Mest mulet och någon regnskur.





Hemma i K-Holm igen.

Hemma igen! Tack för senast Inger och Greger, Anna och Sven-Åke. Det var så roligt att träffa så många familjemedlemmar och övriga. Och ännu en gång: Grattis Linus och lycka till i fortsättningen!

Soligt och fint!

Rensat kirskål i Ingers trädgård och ätit och druckit kaffe ute.vi tog också en promenad till udden, fint med vågor solglittrande. 

Soligt!

Vilken fin dag med sol och lite varmare! Satt ute och åt sill och potatis och drack bryggkaffe tillsammans med sädesärlan som satt på bryggräcket. Packar för resan i morgon.

Stensborg igen!

Varit hos Frissan och åkte sedan ut till Stensborg men var först på kyrkogården och planerade ut några penséer jag köpte i går. Sitter nu framför brasan. Skönt!

Vadstena

Utflykt med Aktiva kvinnor till Vadstena. Varit på ett stort museum, ätit god lunch tittat i affärer och varit i en trädgård där vi drack kaffe och köpte plantor. Tyvärr ganska regnigt och mulet men trevlig gemenskap.

Lite kyligt

Tog en promenad på stan till ICA Nära och till banken. Blåste lite kallt, i morgon skall jag åka på utflykt med Aktiva kvinnor. Hoppas det blir bra väder!

Regnigt!

Hemma från O-sund - regnade hela vägen hem!

Söndag morgon

Är i Oxelösund och gratulerar Kjerstin som fyller 78 år. Mulet och regnigt, Irene,Ginger, Hjördis, Micke, Mona och deras 2 barnbarnsflickor 20 mån och 3 år gamla var här i går.

I stan igen

Fick inte igång gräsklipparen i Stensborg  och det såg ut att bli regn så jag åkte in till stan I morgon åker jag till Ox-d och gratulerar Kerstin på födelsedagen. De skall åka till Gotland på tisdag.

Sol i Stensborg

Är i Stensborg och Solen skiner och alla häggar blommar. Knoppar på Elins kastanj och några utslagna liljekonvaljer!

Hos AM

Varit hos AM med en bukett blommor Gunnar somnade stilla in i morse.

Bilen på service

Haft bilen på service. Lämnade den i morse och gick sedan till Florens på engelska och hämtade den sedan på em. Hade tur för precis när jag kom fram började det regna!

Varmt och soligt!

I dag har jag haft tvättstugan ock så har jag handlat mat mm på stan. Soligt och varmt så jag satt också en stund på balkongen.

Regnigt!

I dag har det regnat i stort sätt hela dagen, rätt skönt vara i stan och ta det lugnt - har ju jobbat ute förut i veckan.

Hört göken!

Fin fm med bryggkaffe och då hörde jag GÖKEN för första gången i år! På em mat på Igelkotten tillsammans med Gunnar och AM:s familj. Nu är jag i stan och tar det lugnt,

Rensar

Rensar i listen och flyttar några perenner. Blåser kallt från sjön.

Maskrosor

Sol med moln emellanåt - varmt när solen är framme! Har plockat upp 176 st maskrosor med världens bästa maskrosupptagare som jag fått av min snälla dotter!

Ute i Stensborg

I dag blev det Stensborgsväder så jag är här ute nu. Har rensat, klippt ur och gödslat bl.a. Gotlandsrosorna. Kunde sitta ute och äta kvällsmat. Var 27 mm i regnmätaren!

AM 90 år

Varit på engelska hos Marianne på fm och på em och gratulerat AM som fyller 90 år i dag. Blåser kallt ute!

Lugn dag

Mulet. Blåsigt och duggregn men ganska varmt 10 gr. Åkte in till stan, vattnade blommorna  ringde Elsvig och Kerstin, läste på engelska läxan till i morgon och tog det lugnt......

Inger och Greger här


inger och Greger har varit här och  jobbat i helgen: röjt och eldat i sjölandet, klippt rosor och gräs mm Tack för GOD HJÄLP!





















 



 





I och Gr här

Regnar!

Började regna när jag åkte till stan 13,30 och regnar ännu! Behövdes nog för det är torrt i markerna. Var våt ända in under jackan när jag lastat ur bilen....... Välkomna i morgon I och Gr!

RSS 2.0