Fint väder

Varit ute i Stensborg i fint väder. Nu har jag klippt ner alla rosor och rensat en del i lister. Det är roligt att hålla på men jag blev trött........Så det var tur att du la ner röret på vägen, Det har regnat 57 mm på en dryg vecka och det rinner för fullt nu. Utan den avrinningen hade nog inte gått att köra fram...................Åker tillsammans med Inger till Mölndal - Göteborg trädgårdsamatörernas riksstämma. Kommer tillbaka söndag kväll.

Regn

Hade tänkt åka ut till mina rosor i Stensborg men det har regnat sedan i morse så det var ju ingen ide. Nu ser det lite klarare ut så då kan jag nu nog ta ett tag på rosorna här i stan. De ser ut att vara helt borta alla utom en!!!! Inte roligt!

Engelska - sommarlov

Varit hos Florens med liljekonvaljer och ätit jordgubbsbakelser och på em hos AM och ätit våfflor till kaffet. Ärenden på stan och lite trädgårdsjobb.

Regnskur

Varit ute i Stensborg och klippt ur rosor - mycket jobb för alla måste klippas av torrt på. Det började regna riktigt ordentligt så då åkte jag hem. Blev ju så vått - får fortsätta en annan dag. Har plockat liljekonvaljer till mina "tanter" i morgon sista träffen före sommarlovet! Jag har mycket likljekonvaljer.

Varit i Oxelösund

Just kommit hem från Ox-sund och Kerstins 76-årsdag. God mat och trevlig samvaro. Det blåste och regnade där och på hemvägen också-

Klippt rosor

När jag tittade på rosorna vid Stensborg i går regnade det och var mörkt i luften. Jag tyckte att de flesta inte kom efter vintern. När jag tittade i morse såg jag blad som kom på de flesta! Klippt bort torra grenar och rensat en del i dag. Har också klippt en del gräs. Det var jobbigt: gräset var högt och det var vått efter regnet! Är nu i stan och skall åka till Ox-sund i morgon och fira Kerstins 76-årsdag. Stannar till söndag och bloggar söndag kväll.

Till Stensborg

AM har varit här och ätit lunch och grannarna Kurt och Gudrun har hjälpt mej klippa ner mahonian. Nu skall jag åka ut till Stensborg till i morgon kväll- Måste vattna - har inte varit ute sedan förra torsdagen.

Tandläkaren

Varit hos tandläkaren. Inga hål - vad glad jag blev! På em åkte AM och jag och handlade. Fikade sedan hos AM och G med färska vienerbröd. Klippte gräset i stan för första gången i år.

Tanter

I dag har mina "engelska" tanter varit här - vi har bara en gång till innan vi får sommarlov. Ingen sol i dag och inte riktigt så varmt som förut. Men jag har nägra utslagna liljekonvaljer i inne trägården (i stan).

Åkt in till stan

Är inne i stan för i morgon skall jag åka till Uppsala. Nu är det nästan sommar grönt och fint och varmt. Härligt!

Engelska

Engelska på fm och sedan rätt lat. Mulet och inte så varmt ute.Stora knoppar på löjtnantshjärtat framför köksfönstret och tulpanerna på trädgårdssidan blommar fint.

Engelska

Engelska på fm och sedan rätt lat. Mulet och inte så varmt ute.Stora knoppar på löjtnantshjärtat framför köksfönstret och tulpanerna på trädgårdssidan blommar fint.

K-holm

Inne i stan efter fina dagar i Stensborg. Jobbat i trädgården där ute i dag tillsammans med göken som har gjort mej sällskap ganska nära hela dagen. Det växer för fullt i trädgården men är ganska torrt - skulle visst bli regn i natt och det vore välkommet.

Stensborg

Är ute i Stensborg till måndag kväll. Svenåke och Linus kom på fredagen och är kvar till på söndag. Bra att få lite hjälp, vi har fikat på bryggan och ätit mat ute. De har fixat bryggan och vi har eldat lite skräp. Bloggar måndag kväll.Skönt att Inger är hemma igen och bättre.

Åker ut

Åker ut till Stensborg nu- Är ute till fredag kväll, på lördag skall vi städa i samfälligheten. Inger lite bättre - hon ligger ju på Ackis ni kan ringa henne på mobilen. Bloggar fredag kväll, telefonen i Stensborg är lagad men utesignalen funkar ej.

Björkarna utslagna

En del björkar här i stan är utslagna och längs vägen förbi Djulö är det vitt av vitsippor. Varit på engelska på fm och hos AM på föd.dagskaffe på em. Hon fyllde 88 år. Satt sedan på balkongen en stund.

K-holm

Åkte in till stan i kväll, skall till Marianne på engelska i morgon. Haft 2 fina dagar i Stensborg. Hört göken och sett 3 st snokar på bryggan. Det lackar mot sommar---- Inger krya på dej, jag har varit så orolig.

AL och Pelle

Haft främmande av kusin Anna-Lisa och Pelle. Promenerade till Stadsparken och runt åsen en bit på fm. Ingen sol men l5 gr varmt. De har nyss åkt skulle prova nya förbifarten. Åker nog ut till Stensborg i morgon och stannar till måndag kväll. Det skall ju bli varmt. Bloggar måndag kväll.

I stan

Har varit i stan och städat och förberett mat till i morgon när Anna-Lisa och Pelle kommer hit. AM skulle komma och äta mat men var inte pigg så hon orkade tyvärr inte. Fint väder hela dan.

I stan

Åkte in vid middagstid och hämtade sedan AM och åkte på fotvård. Haft en fin helg med Hj och K. De kom på valborgsmässoafton men då blåste det lite och var mulet så vi var mest inne. I maj var det soligt hela dagen och ganska varmt så vi kunde sitta ute och fika och äta mat. Gick en promenad till Skirsnäs. Gick runt på deras hästväg men det fanns inga får där.

RSS 2.0