glad påsk!


Påskhälsningar från Katrineholm!

mulet och regnigt!

Var och handlade på ICA Nära och när jag gick hem kom en riktig hagelskur !

regnar i dag också!

Har bakat kuvertbröd - lämplig sysselsättning när det regnar ute...........för det gör det i dag också..... hoppas det blir bättre väder i påsk!!!

Regnigt!

Regn, regn och åter regn. Har regnat i natt och HELA dagen! inger skall ni gunga i var sin gunga?

sol igen!

Mulet på fm men på em kom solen fram och det blev riktigt fint.Tog en rätt lång promenad och satt sedan på balkongen och drack kaffe och åt upp sista tårtbiten (AM fick i går).

Födelsedag

Har fyllt år och haft besök av Anders och Inger och släkten i Oxelösund. Trevligt!

Anders här

Hos frissan och sedan lagat mat till i morgon. Anders är här på väg hem från Lidingö.

Vår i luften.

Vårligt! Träffade "tanterna" på fmmenläste ingen engelska. Litteratur på em med kaffe och äpplekaka Sitter nu i solen på balkongen!

Fel nyckel !!!!!!

Varit på sista yogan. Drack örtte och gav ledaren tulpaner. När jag kom hem passade inte min nyckel i dörren. Hade haft bråttom iväg och tagit tvättstugenyckeln med mej!! Fick gå tili Inger och hämta min nyckel jag lämnat där!!

Grått ute

Mulet och - 2 gr  plockar lite inne och tar en promenad. Snön ligger kvar på gräsmattorna.

Snöat

Oj i morse var det vitt ute igen! En del ligger kvar ännu så nu är det vinter igen.........

Hos AM

Lunch hos AM.Gunnar är hemma men kan inte tugga mat bara dricka.............spelat 500 som jag vann 2 ggr. Mulet och duggregn ute.

Yoga

Varit på yoga näst sista gången. Ordnat med mina blommor och tagit det lugnt sedan men jag tog ju en lite längre promenad när jag gick hem. 

Stensborg igen!

Fortsatt med vårdarbetet i Stensborg - finns massor att göra! Var skönt därute +11 gr Sjön börjar bli öppen i kanterna. Sett flera fjärilar och vildgäss!

Promenad

Är i stan putsar kopparn och torkar av utemöblerna på balkongen och tar en. promenad i solen.

Vår,!!!!

Ytterligare en skön dag i Stensborg: klippt av pioner (har 20 st!) mm och suttit ute och ätit och druckit kaffe.

Lite moln över solen

Sol men lite slöjmoln så det blev inte så varmt. Satt i solen i balkongdörren en stund och tog sedan en promenad.

Strålande sol

Oj då! Inger är i England och Anders är på Gotland och Så är väl i Norrtälje och jag är i Katrineholm. Vilken spridning på familjen. Har suttit i solen på balkongen och sedan varit på ICA Nära och handlat.

Stensborg i sol

Varit ute och klippt av gamla perenner och krattat och suttit i solen och druckit kaffe. Skönt! Snö kvar vid sjön och vägen översvämmad som vanligt. För tidigt att sätta på vattnet!

Tvättstugan

Haft tvättstugan, varit på stationen och köpt tågbiljetter till påsk. Får byta till buss i Södertälje på grund av spårarbeten på skärtorsdagen                                 är i St-holm 11.55. SJ är inte snälla mot mej---------

Fotvård

AM här och åt kalops och vann en omgång 500. Sedan åkte vi på fotvård så nu springer vi på lätta fötter båda två!

sol men blåsigt

Blåste kallt när jag tog en promenad över järnvägsbron och hem över torget .Haft mina "tanter" här och läst engelska och skrattat,



Sol hela dagen

Full dag Yoga och Litteratur skönt hemma nu.

Stensborg

I dag blev det Stensborg i ett underbart  vårväder sedan em.kaffe hos AM med 500 och till slut veckohandling på Spesse. Tog också hem lyktan från kyrkogården.

Blåste kallt

Tog en promenad men nästan ångrade mej när jag kom ut för det blåste kallt!

Mulet

Snön borta. Har letat efter mina påskgrejor men hittade dem i dag på vinden. Planterade om några blommor. Har regnat i natt så nu är snön borta igen. Beror på hur länge?????

Yoga

Varit på yogan Skön promenad dit och sedan lite längre hem. Efter maten satt jag i solen vid balkongdörren och njöt! Grattis Anders vad duktig du är! Pappa skulle ha varit stolt över Dej!



Hos AM

Ätit lunch hos AM och spelat 500. Gick en extra promenad runt till Kullbergska på hemvägen. Soligt och fint.

Engelska hos Florens

I morse var det alldeles vitt av snö överallt men när jag gick till Florens rann det vatten och var vatten överallt. Gator och trottoarer är bara nu.


Sol och moln ibland

20 gr på balkongen! Tog en promenad runt över järnvägsbron och hem över torget.

Tågstrul

Hemma igen Efter en  fin helg i Uppsala och i Sandhamn. Ätit gott vandrat på Sandön och upplevt SPA med bl.a. Bad i badtunna i hamnen i vindstilla och med måne och stjärnor. Struligt med tåget, fick sitta på St-Holms C över 2 tim på grund av tågförsening efter en olycka.


RSS 2.0