Eskilstuna

I dag har vi varit i Eskilstuna och sålt morfars samlingar av mynt och frimärken. Frimärkena hade han plockat ut när han var dålig så de var i oordning men mynten var bättre. Vi fick 1260 kr för alltihop. 

K-Holm

Varit i stan och handlat mat och druckit kaffe och spelat 500 med AM som jag vann. Regnade när jag åkte från stan men inte här ute.

Klipper av utblommat

I dag är det mest mulet men var solsken en stund så jag kunde sitta ute och äta Håller på och klipper av utblommat men regnet hänger i luften!

20 mm i regnmätaren

Nu behöver jag inte vattna. Är vått ute så jag passar på att städa lite inne i väntan på solen - men det är varmt ute 20 gr i skuggan!

Regnar

Rensade flera rabatter på fm medveten om att det skulle regna på em. Kl 14.00 började det och nu kommer det rikligt med regn - Men jag har det skönt i verandan.

Solen skiner!

Vad härligt solen skiner i dag. Skall åka in till stan och bjuda AM på mat. Har plockat blåbär till efterrätt och skall lägga några hallon överst.

Rensat vinbär

Rensat 4 lit vinbär. Det har kommit en regnskur så det går nog inte att plocka vinbär utan Jag  skall ut och rensa i rosrabatterna i stället för nu skiner solen igen!

Solsken mot kvällen!

Vilken härlig kväll -solen är ännu högt uppo och sjön ligger blank. Har plockat blåbär och svarta vinbär

2 inlägg

har skrivit 2 inlägg men går ej att publicera!

015

 

I gen sol

inger

Test

testar att skriva på mammas blogg
 

Mulet

nu är det mulet tyvärr

Smultron

Jag har också hittat smultron - trodde alla hade torkat bort men de kom efter regnet!  Ingen fast telefon ännu, ledningen ligger unde ett nedfallit träd.

Rensar i rabatter

Rensar lite i rabatter på fm. På em regnade det och då tittade jag i gamla fotoalbum. Nu håller det upp så då kan jag gå ut en stund .tur att jag blev färdig med lupinerna i går!

Utflykt

Varit med AM och Tomas (hennes son som jobbar på Kuriren) på en fin utflykt på skogsvägar mellan Ög. Och Sörmland. Åt lunch i Brevens bruk som ligger i Örebro län. Trevligt!


Jobbigt!

Använde telefonen på morgonen men sedan gick den inte! När jag var sugen på fm.kaffe fanns det ingen ström! Ute blåste det kraftigt. Ett träd hade ramlat över telefonledningen! Strömmen kom tillbaka 16.30! Vilken dag!

Blåsigt

Inte så varmt längre men sol emellanåt fast på fm regnade det lite men det blev bara 5 mm hade behövts mycket mera! Har nästan plockat av alla lupiner - har lite kvar upp mot skogen. Det var det mesta vi haft någon gång!

Rosorna blommar fint!

Har plockat av lupiner - de tar visst aldrig slut - många kvar ännu.nu börjar rosorna komma igång - honungsrosen och Flammentanz blommar fint men det är väldigt torrt nu.

30 gr

Oj i dag har det varit 30 gr. Inte fått just något gjort - för varmt!

Lunch

Varit hos AM och ätit lunch och spelat 500 2 ggr. Vi vann varsin gång - rättvist!  Nu ute i Stensborg - sjön ligger spegelblank och temp. är + 27 gr

Tvättat

Varit i stan och tvättat och vattnat blommorna. Nu i Stensborg igen 28 gr i skuggan 17.30 inte dåligt!

Varmt

En varm och fin dag. Försökte ta bort lupiner - men det gick inget bra alls - var för varmt får försöka i kväll i stället. Men bryggkaffe gick bra.........

RSS 2.0