Mest sol men lite kallare än i går

Inga gardiner nästan inga tavlor och ganska tomt i skåpen, I och Gr jobbade på bra i går!  Jag  har fortsatt i dag - snart tomt i skåpen i mitt sovrum - har en halv säck med bara galgar. En  till ringde om kassaskåpet som vi sålde i går.
 

Fin lördag

Äter och dricker kaffe på balkongen, packar!!! och suckar över alla grejor, tog en promenad i solen. Skall flytta fram klockorna 1 timma i kväll.

Soligt

I dag kunde man äta lunch på balkongen, varmt i solen. Mangeln hämtad även trevlig kille som var född i Norrbotten. Han var tacksam för fm.kaffe, Köpt en omgång flyttkartonger till går nog åt. Skall ni i Uppsala överta dem sedan kanske?

Ganska varmt

I dag har det varit sol och varmt. Lämnat återvinning och hämtat Motabort på posten som Så  skall skrämma vildsvinen med - hoppas det funkar.....

Födelsedag

Fått  många tel.samtal och kort och en korg med orkideer på föd.dagen. Var snö i morse men nu är den nästan borta. Släkten har varit här och vi har tänt ljus på graven. Pappa Karl-Erik skulle ha fyllt 90 i morgon.

Kallt

Nu har det varit kallare igen. Ärenden på stan på fm, förbereder mat till i morgon, har beställt tårta-

Ny annons

Mäklaren har ingen spekulant kvar nu. Vill annonsera igen och sänker priset till 1495000. Hoppas det går bättre då. Anders är här och vi har packat en hel del bl. tavlor på övervåningen. Det ser så tomt ut-----En second hand - kille har hämtad faster Olgas romaner för 0 kr. Folk köper böcker billigt för att inte bokhyllan skall gapa tom---Han tyckte att vi skulle lämna Turistför. och Sörmlandsböckerna till återvinning!

Sol

Är soligt i dag men känns lite kallt i luften. Satt i solen i altandörren 0ch det var så skönt så jag somnade en stund! På tisdag kommer en spekulant på brefkorten som jag har många från pappa Ivar.

Vykort

Svarade på en annons i Kuriren av en som ville köpa BREFKORT. Var ute till Stensborg och hämtade 5 album med vykort som min pappa köpt i början på 1900-talet när han var till sjöss. Flera hundra! Träffade Mattias som frågade om han fick skjuta vildsvin på vår mark! Vi skall avvakta om de kommer tillbaka...................

Farfarssoffan

Nu är farfarssoffan nog framme i Enköping. Hämtades av 3 pers. ett par + en chaufför. De var trevliga - var här nästan 3 tim. Inger i sommar MÅSTE vi åka till Westerlunds utställningen! De har en blomsterstig också. det står på deras hemsida när de har öppet.

Soffan

I morgon  kommer 2 pensionärer från Enköping och hämtar soffan. De ville inte komma tidigare för det var snövarning.  Det blir bra! Bjuder nog dom på kaffe..............

Snöat

Snöat igen! Varit till Stensborg och hämtat lilla köksbordet från sommarstugan, det blir bra på Sibeliusgatan. Snöade rikligt när vi åkte därifrån. Så har jobbat hårt - det står flyttkartonger överallt! Skönt att få hjälp!

SÅ här

Vi har varit på Sibeliusgatan 3 och tittat. Jag skall få nya tapeter i sovrummen och i hallen, vi har varit och valt ut dem och sett på diskmaskin och duschkabin. Så håller på och packar böcker. Om det inte blir för mycket snö i morgon skall vi åka ut till Stensborg och hämta köksbordet i sommarstugan. Vi har inget hört från mäklaren.

Våfflor

Varit hos AM och ätit våfflor medan mäklaren visade huset. Vet inte hur det gick för han var inte här när jag kom hem....................................Hoppas på bra resultat!

Kallt

I dag var det kallt igen, gick inte att sitta ute på balkongen.  tog en promenad och handlade på ICA Nära som hade billigt kaffe.

AM på mat

AM var här och åt, spelade en omgång 500 som jag vann. Åkte sedan till Kungsgatan och hämtade lite grejor och hem till henne på Igelkotten och drack kaffe. I morse var det lite snö och regn och det har blåst mycket hela dagen men nu är det lugnt.

Handlat

Sista soldagen? I morgon skall det visst bli regn------Plockat lite med grejor som vanligt och varit och handlat.

Pelargonerna planterade

Har haft en fin dag i Stensborg.Åt soppa med ostsmörgås och apelsin ute i solen . plockat forsytia tibast björkris.

Fint väder

Fortfarande fint väder - satt på balkongen och tog en promenad på em och postade kort till kusin Anna-Lisa som fyller 79 år i morgon.

Stensborg

  Åt lunch på min balkong och åkte sedan ut och planterade om mina pelargoner i Stensborg (hann inte alla). Drack kaffe ute, solen sken och änderna tjattrade. Ingen is kvar på sjön nu.

Chiffonjen

Börjat plocka ur lådorna men där finns mycket - vad gör man med allting? Även bakat bullar och tagit en promenad i solen som kom fram på eftermidddagen.

Obs, söndag

Glömde skriva vi också plockat ihop alla knypplingsgrejor och skaffat flyttkartonger och börjat packa porslin! Inger skall börja knyppla nu????

Inger och Greger

Inger och Greger har varit här över helgen och jobbat hårt.De har plockat ned vävstolen och plockat mm reda på vävgrejor mm. I dag har vi varit till Stensborg. Kunde sitta ute i solen och fika: 14 gr VARMT. Vildsvinen har varit ÖVERALLT och bökat! Vi fyllde i så mycket vi orkade men det är mycket kvar. De gjorde plats för vävstolen i uthuset men det går knappt att köra fram för det är vatten på vägen, Innan vi åkte ut var vi och köpte 4 sängar med 20 % rabatt att levereras l st- till Sibeliusgatan och 3 st. till Stensborg! Så nu skall vi sova skönt!

Ny visning

Den 17 mars vill mäklaren ha en ny visning skall annonsera på blocket. Avvaktar till dess med det som blir över, har 3 tel.nr  till dem som säljer gamla böcker och köper gamla böcker. Inger och Greger kommer i helgen då skall vi titta över en del och bl. plocka ner vävstolen. Bloggar nästa söndag kväll.

Kollat trycket

Fortfarande lågt blodtryck, sköterskan skall höra med doktorn om vi kan ta bort en tablett. Var och köpte flyttkartongen. De låg i 10 pack - svårt att hantera. Fortsatt plocka med böcker m.m.

Plockat in böcker

Jag har plockat in böcker från förrådet fick till min förskräckelse se att där fanns många halvfranska band med romaner från faster Olga!!! Har många i gillesstugan också. Fanns också inbundna kursböcker från NKI och HERMODS men de kastar jag direkt. Har även gått på stan och bakat kakor. Mäklaren har plockat bort 2 spekulanter och fått 2 nya, vill ha visning nästa vecka för dem.

Engelska

Engelska hos Marianne. I kväll skall AM och jag på Aktiva kvinnor. Vår nya landshövding i Sörmlands län Liselott Hagberg kommer och berättar om sitt arbete.

Städar

Har dammat och dammsugitt överallt inför morgondagen, Skall plocka snödroppar och vintergäck i morgon  bitti.Håll tummarna för att det går bra!

Mulet

En mulen dag som vanligt. Tog i alla fall en promenad och köpte då tulpaner på Lidl. I morgon skall jag be AM att få plocka vintergäck och snödroppar på Kungsgatan. Jag har inte så många och det kan ju få se fint ut att det redan blommar en del i trädgården!

RSS 2.0