Ljung

Har varit och planterat  ljung på graven. Dåligt med sol i dag.
 




 

Sol i dag också!

Nu blir det nog bättre väder. Har varit och köpt tågbiljetter till helgen . Skall bli roligt att träffas - synd att Anders och Gunvor bor så långt bort!

Sol!

Haft en härlig dag i Stensborg med bryggkaffe och solsängen men också gräsklippning m m. På hemvägen plockade jag 2 fina fjällskivlingar vid Snacktorp.

Hos AM

Varit hos AM och ätit mat, druckit kaffe och vunnit 2 ggr på 500 !

Regnar emellanåt

Samma dåliga väder med regnskurar från och till! Men jag har tvättstugan s å det gör inte så mycket.. ..

Sol på em!

Sol på em!!!   regnat på fm men sol på em! Kunde sitta på balkongen och tog en promenad till Stadsparken på em. Där väldigt fint nu med mycket blommor.




Regnigt

Det bara regnar och regnar....Städar inomhus i stan och packar upp och flyttar om i skåp  - om det slutar regna skall jag ta en promenad och få lite luft !!!! 

Inte så lätt

Att  backa med träd på ena sidan och dike på den andra. Vad göra ??

Oj då!

Åkte ut till Stensborg . Vägen är spärrad nu ! I kröken vid elmätaren ligger en halv björk nedblåst. -  som tur var inte över el. ledningen men alldeles bredvid! Fick backa tillbaka till soptunnorna - inte så lätt med dike på ena sidan och träd på den  andra sidan , Vad göra ???

Blåsigt

Varit hos frissan - blåste kallt när jag gick hem - är sommaren slut nu??????

Handlat mat

Varit och betalat. mitt skåp och handlat mat. på  ICA Maxi. Regnade på fm men nu kunde jag sitta på balkongen och dricka em.kaffe.


Är

Dörrar. R

Äntligen fått mina skåpdörrar - skönt att kunna plocka in dukar och handdukar. Är kvar i stan - det blåser kallt ute och regnar emellanåt. tog en promenad på stan.

I stan

Åkt in till stan för i morgon kommer äntligen dörrarna till mitt linneskåp.  Lite kallare nu - fick en rejäl skur på fm som gav 5 mm.

Fin helg

Hj. Och K har varit här över helgen. Vi har haft en skön helg med bryggkaffe och promenader, ätit gott, sett Tv och spelat SKITGubben med olika framgång!!!!!!

Växlande molnighet

Regn på fm. 30 mm!!!!!! Sedan solsken med promenad och bryggkaffe och paj med vin och nu blir det SKITGubben! Hälsningar till alla från Hjalle. Kerstin och Solweig!




K-Holm

 Varit i stan och som vanligt vattnat , hämtat post och handlat mat.nu börjar det bli mörkt kl 21.00 Hu då!!!! 

Skogen bort!

Claestorp har börjat röjsåga på nyplanteringen här ute och sedan skulle det komma en maskin och ta ner mer. Troligen de fina tallarna i min blåbärsskog !!!!!! Jag har länge varit rädd för det,,,,,,,

Forts,

Koltrastarna har tagit äpplena. Jag har ALDRIG varit med om att det inte finns någonting!!!!

2 mm

I dag har det varit växlande molnighet och några småskurar, fick 2 mm! Har oljat utemöblerna och öst bort vattnet i tanken. Finns inte ett enda blåbär eller lingon! Inga äpplen heller - hade 8 st men dem har koltrastarna tagit! Jag har ALDRIG varit med om att det inte finns någonting!!!!!!!

15 mm regn

Oj vad  det regnade  på fm., Fick faktiskt 15 mm men behöver nog 3 ggr så mycket,!!!!! Nu är det blå himmel och sol men det blåser från nordväst .



Tvättat fönster

Lagom varmt i dag. Passar på att tvätta fönster det kommer ju alltid flugor på dem så de blir prickiga. Har också haft bryggkaffe med bad både på fm. och em. Skönt ...........

25 gr

Det blir allt torrare för varje dag - syrener och björkar torkar och det regnar visst överallt utom här!!!!!  Är mest  lat men har i alla fall  tvättade några fönster i dag ..........

Fortfarande varmt

Sol på morgonen sedan mulet ett tag men nu skiner solen igen. Ordnar med blommor - sätter ut pelargoner på listen där Flitiga lisorna vissnat. Har badat fortfarande varmt i vattnet.

K-Holm

Åkte till stan - vattnade blommorna i lägenheten och på kyrkogården - drack kaffe på balkongen - handlade mat. Badade när jag kom hem till Stensborg igen, Sköönt...........

Inget regn

Väntar fortfarande på regn. Allt slokar och björkarna börjar bli gula. Sorterar gamla brev och hittar sådana jag ej sett förut! Spännande! I dag bara 20 gr och me,st mulet så jag har också rensat och klippt buskar.

Duggregn

Duggar lite till och från 19 gr. Kunde äntligen vara ute och klippa bort utblommade rosor och klippa ned buskar. Finns hur mycket som helst att klippa ned - aspar, småbjörkar, bambu mm Tar lite i taget skönt att vara ute!

33 gr!!!!! Nån

I dag är det VARMT 33 gr Tur att man har bryggkaffe och badstege! fick 2 mm regn i lördags natt -- men i morgon skall det bli 20 gr enl väderleksrapporten ----------vi får väl se!!!!!!!! 


29 gr

En varm dag igen 29 gr inte något moln men blåst ganska mycket. Fick hålla i kaffemuggen vid bryggkaffet,,,,,,,,,

AM

Har varit inne i stan och bjudit AM på lunch. Vi handlade på ICA Nära och drack sedan em.kaffe hos henne på Igelkotten. Nu i Stensborg och har vattnat ute kring huset och satt på vattning. snustorrt överallt!!!!! 

Lugn dag

Tar det lugnt . varmt men blåser en del så det känns inte så tryckande. Den vanliga ordningen - bad sommar på solsängen blomvattning telefonsamtal med AL och AM - spel på Paddan mm


RSS 2.0