Klippt buskar

Varit i Stensborg och klippt buskar och vass och suttit i solen. Det var 10 gr varmt! På baksidan i skuggan!!!

Ljust till kl. 18.00


Anders och Inger: KRYA PÅ ER!!!!! AM här på lunch, jag hann sedan sitta i solen l/2  timme och ta en 1-timmes promenad. Skönt - soligt och varmt.

Bebisar

Har just tittat på prinsessan Estelle. För 57 och 60 år sedan hade pappa och jag i de här dagarna i februari också nyfödda bebisar. De var också söta och vi tyckte de var underbara. I juni 1958 fick vi en söt liten pojke till. Livet är förunderligt!

Soligt

En fin dag  sol i dag också men lite kallare i luften. Promenad till Spezze och sedan em.kaffe och kortspel hos AM.

Sol i Stensborg

Kommer just från Stensborg där jag haft en skön dag. Tog bort buskar från isen på båda sidorna av tvättstugan, går nog inte att gå på isen i sjölandet så länge till. Snödroppar uppe vid verandan. Härligt - det år ju vår!

Töväder

I dag är det 8 gr varmt och snön är nästan borta! Anders åkte hem till Mölndal i går.

Trevlig helg

Haft en trevlig helg i Oxelösund tillsammans med släkten. I dag har jag ätit luffisk hos AM.

Oxelösund

Skall åka buss till Oxelösund och fira Hjalles 83-årsdag. Kommer hem söndag kväll.

Semlor

Varit hos en bekant på Drottninggatan och druckit em.kaffe och ätit semlor. Gott!

Jansson

Anders är i Stockholm på eftermiddagen på sammanträde. Jag har gjort en Jansson som står i ugnen nu, han kommer vid 19-tiden. Hoppas han tycker det blir gott!

Snöat

I morse var 22 cm nysnö som kommit under natten - så nu har vi ganska mycket snö.  Det blir att pulsa i snön i Stensborg........men det är ju bra för sportlovslediga nästa vecka.

Töväder

I dag var det faktiskt ett par plusgrader. Har snöat lite i natt, det var tur att jag var till Stensborg i går fört då gick det bra att köra fram - kanske lite tveksamt i dag. Tog en promenad bl.a. till biblan och Ica Nära.

Klippt buskar

Varit i Stensborg och klippt buskar i sjökanten. Tyvärr försvann solen men det var inte kallt så det var skönt att vara ute i alla fall. Vad duktiga ni var på skridskor - har ni inte ont i vaderna i dag? Äkte ni skridskor hem också?

Fin dag

Sol hela dagen och t.o.m. ett par plussgrader. God mat hos AM, tog sedan bro-promenaden och upptäckte när jag kom hem att glasögonen låg kvar hos AM. Det man inte har i huvudet får man ha i benen - det var bara att trava dit och hämta dem ............ Satt också i solen i balkongdörren en stund.

Mulet

En lat dag: sov till kl. 9-00 - hade varit vaken tidigare men somnat om. Inne hela dagen - löser korsord och lägger patiens på datorn. Ser skidor också - går bra för svenskarna.

Aftonrodnad

Anders åkte hem med 1-tåget. Jag skjutsade honom till jvg-stationen och åkte sedan och handlade. Har haft så vacker aftonrodnad här. Nu är det är det - 7,5 gr.

Gråmulet

I dag år det ite ruggigt väder - gråmulet och - 6 -7 gr. Försöker städa undan lite papper men har ingen större motivation - längtar efter lite sol. Anders är  i Stockholm.

Vår?

Kl. 12.00 var det sol och NÄSTAN VÅR! Jag skulle gå ut och handla i solen men när jag klätt på mej och skulle gå försvann solen och det började snöa! Det är bara - 1,3 gr. Anders är här nu.

Varmare

Nu är det bara -2 gr men mulet och lite disigt. AM har varit här och ätit köttfärssås med pasta och i kväll skall vi åka på Aktiva kvinnors årsmöte.

Ingen sol

Var - 13,3 gr i morse men nu är det - 7,1 gr men solen har inte varit framme på hela dagen. Varit inne och löst korsord och pratat i tel. med kusin A-L.

Kallare

Nu har det blivit ännu kallare är - 16 gr nu! Varit hos AM och druckit em.kaffe och spelat 500. Vi vann varsinn gång. Rättvist!

Kallt

Det är kallt i dag också, - 13,8 nu så det blir nog 15! Har inte varit ute i dag - det är så skönt inne i värmen.....

Kallt

Oj, det är - 12.2 grader! Ätit lax hos AM och sedan var vi på Kullbergska på fotvård och handlade mat på ICA Nära.

Ögonmottagningen

Varit och kollat mitt opererade öga  Det var BRA - kunde läsa ända till rad 9 !!!! Jag var orolig för jag tyckte inte att jag såg bättre, det var nog det andra ögat som påverkade. De satte upp mej på väntelistan för operation av det - skulle ta c:a 1 till 3 månader. Jag är GLAD att det var bra!!! Sedan det andra ögat blev bra skulle jag skaffa nya glasögon.

RSS 2.0