Tvättat fönster

Varit i Stensborg och tvättat fönster så nu ser jag bra ut! Åker ut i morgon och är kvar till tisdag kvåll. Hj och K kommer från Ox-d måndag - tisdag. Tar inte med datorn (det är så mycket annat som skall ut). Ingen blogg förrän tisdag kväll. Ha en trevlig helg - hoppas på sol och värme!

Lite varmare

I dag är det lite varmare men det har blåst. Ätit hos AM och både på fm och em har jag jobbat i reädgården här i stan. Lagt på gödsel och jord och klippt rosorna.

Fortfarande mulet

Tog en promenad och såg björkar som skiftade lite i grönt! och gräsmattor som var gröna! Snart maj!!!!

Hos frissan

Varit och klppt mej Tittade efter skor men hittade inga. Fick tag på Hj och K på Gotland efter flera försök. De kommer upp till Stensbprg över valborg - 1 maj. De hade haft vädigt dåligt väder.

Rensat

Varit i Stensborg i dag också - mycket att göra där. Har rensat runt mangolian som börjar ha bladknoppar. Flyttade på dagliljorna så att den får större plats. Varmare och soligare än i går; 13 gr.

Sädesärlor!

När jag drack förmiddagskaffe i Stensborg i dag kom 2 st.  sädesärlor och visade sig! Vad glad jag blev - förra året var det ju inga där! Såg 4 st utanför köksfönstret i stan häromdagen också. Nu är det vår på riktigt!!!!

Mulen dag igen

Återigen en mulen dag! Jag längtar efter solen! Tog en promenad och såg att gräsmattorna på stan börjar se gröna ut! Hopp om vårsol och värme?

Uppehåll

I dag har det inte regnat eller snöat. AM var här och åt mat och vi spelade 500. Sedan handlade hon på Lidl och jag skjutsade henne hem.

Snöblandat regn

Usch vilket väder! Det har regnat i natt och fortsatt hela fm med snöblandat regn! Skönt att vara inne och att inte behöva gå ut. Anders och jag har nyss ätit lunch och druckit kaffe och Anders har gått till tåget för att åka hem till Mölndal. Jag tar det lugnt .inomhus

Mulet

Sol ett tag på fm men sedan mulet. Försökte ta bort mossam på stenarna vid ingången men den satt fast - går nog bättre i morgon för då skall det bli regn! Promenad i alla fall.

Gödning på rosorna

Varit i Stensborg och bl.a. lagt gödning på rosorna. Sol först men sedan mulet och nägra regndroppar.

Tanter

Tanter här - vi var bara 3 och läste ut boken om Australien - får se hur det blir i september- om vi orkar då och hur många vi blir? Nu har vi i alla fall sommarlov.


Mulet

Mulen dag med någon regnskur. Varit på Vårljungen och köpt gödning till rosor och grås mm. Där var många och handlade.

Sol men en regnskur

Varit ute till Stensborg. Aprilväder: mest sol, växlande molnighet och en regnskur. Köpte jord med mej men det var punka på skottkärran så jag fick använda den gamla tunga. Men det gick..... Grattis Alve till den fina bucklan!

Regnar

Anders och jag har just åtit köttgryta och han har gått till tåget. Jag håller på med Kurirens korsord men det går inget vidare. Ute är det grått och har just börjat regna..........

Varmare

Skiner upp och blir varmare. Anders slutar jobba kl 16. oo och då åker vi ut till Stensborg. Där var varmt och skönt och sjön låg lugnt  och stilla. TV-antennen hade blåst ner så den satte Anders upp - vilken tur annars hade jag ju inte kunnat se TV nästa gång! Fåglarna kvittrade - tyckte väl att det kändes som vår. Härligt!

Hemma igen

Hemma igen efter en fin påskhelg  i Uppsala, Norrtälje och Åkerö- Plockat undan påskpyntet för nu är ju påsken slut. Väntar på lite varmare vårväder!

Fint väder

I dag har det varit fint väder fast inte så många plusgrader. Suttit på balkongen i solen och tagit en promenad. I morgon åker jag till Uppsala så det blir ingen blogg före tisdag kväll. GLAD PÅSK1111111

Blåste kallt

Var ute i Stensborg, där blåste kallt och var lite snö i skuggan men tibasten och de små påskliljorna blommade. Pumpen i tvättstugan fick en gammal varm filt om sig för att inte frysa - vi satte ju på utevattnet när vi eldade och nu skall det ju bli = 7 gr. brurr, burr Hoppas det blir varmare i påsk!

hos AM

Varit hos AM och ätit mat och hjälpt henne lite men även spelat 500 (och vunnit). Inte så kallt ute som i går men tätt snöfall ett tag i kväll och snön ligger kvar po tak och gräsmattor. Kanske var det ett aprilskämt från våren????

RSS 2.0