lupiner, lupiner ,lupiner..

Har plockat av 1400 lupiner men än är  det många kvar. De är ju så stora i år med många blommor på varje skaft.....Fortsätter väl i morgon
.

Lugn dag

Vattnade blomplantor ute och pelargoner mm inne och tog det lugnt efter helgen. Åkte in till stan på em och kollade post och blommor där. Gick till AM med luktärter och drack kaffe och spelade kort.

Hemma i Stensborg igen

Hemma igen efter bröllopsfesten i vackra Dalarna med ett lyckligt brudpar som jag önskar all lycka!!  Fin hemfärd med elbil körd av Anders och Gunvor,

Väntar på Anders och Gunvor

Väntar på A och Gu de ringde nyss från Norrköping, det tar tydligen tid att åka med miljöbil. De har laddat flera gånger. Hörde just på TV. att nu skall det bli sommar, hoppas det blir till på lördag!

Frissan

Varit i stan och hos Frissan, vattnat blommorna och packat inför resan till Säter. Här ligger sjön som en spegel men det känns lite kyligt i luften trots att det är 18 gr. 

Mulet mest

Nästan inte sett solen men 20 gr varmt men ännu inget regn.Enl SMHI skall det regna mycket i natt. Får se hur det blir.......Rensat som vanligt men också druckit kaffe på bryggan.

K-Holm

 Varit inne i stan och bjudit AM på hemlagad soppa och ostkaka till efterrätt. Regnade mycket när jag åkte in men sedan sken solen en stund och så mulet igen. Var är sommaren? Fast i går var det ju vackert väder förstås........

Soligt och fint

I dag har det varit soligt och ganska varmt: bryggkaffe. rökt fisk och jordgubbar ute. em.kaffe uppe i trädgården. Hjalle och K åkte nyss, tomt och ensamt efter en skön helg!

Regnskurar

Mest mulet men i dag lite sol mellan regnskurarna. Trevlig samvaro och god mat och kortspel. Trevlig helg önskar Kerstin, Hjalle och Solweig från Stensborg som har mycket som blommar!

Grattis!

Grattis på bröllopsdagen, då var det varmare än det är nu! Här regnar det och är 15 gr varmt. Varit i stan och handlat mat och vattnat blommorna. Nu em.kaffe i verandan med värmen på!

Kakor

Fint väder på fm men mulet på em. Passade på att baka bröllopskakor (chokladsnitt) räcker också till Hj och K som kommer över midsommar.

Grattis Greger på födelsedagen!

Tiden går så fort så jag har jämnt göra att komma ihåg alla föd.dagar. ursäkta Greger! Fint väder hela dagen - har satt på vattning. 20gr varmt nu kl, 17 oo.

Handlat Istanbul

Varit inne i stan, vattnat blommorna, tankat bilen och handlat. Skönt vara i Stensborg igen - här är så fint med allt som blommar nu!

Växlande molnighet

Lite blåsigt från nordväst och några moln emellanåt men 22 gr varmt. Välkomna hem Anders och Gunvor och ha det så bra på Gotland Inger och Greger! Fina kort!

Mycket blommor - tyvärr också många stora lupiner. Hu då!

Ytterligare en varm och fin dag i Stensborg. Här är så fint nu med blommor överallt på marken och i buskarna. Den kalla och regniga månaden maj i år beror det nog på. 

Äntligen varmare.

Har varit i stan och tvättat, handlat blommor och mat. Strålande sol hela dagen och sjön ligger som en spegel.

Klippte gångar för att spara blommorna.

I dag har det varit soligt och fint hela dagen. vilade middag ute på solsängen  för första gången i sommar! Planterade blommor jag köpte i går och klippte gångar i gräset uppe i trädgården.

I stan

Varit i stan  på fotvård men först ätit Jansson hos AM. Handlade mat på ICA Nära ochdrack em.kaffe på Igelkotten. Sedan köpte jag plantor på Spesse.





Grattis Anders!

Grattis Anders på födelsedagen! Det är väl varmt och fint väder där du är! Det har det varit här också i dag fast när solen går i moln är det inte alls varmt i luften........

Klippt gräset!

Fick faktiskt igång klipparen och har klippt kring stugan och planen ner till sjön men sedan tog bensinen visst slut för den stannade! Jag var också slut,

Växlande molnighet.

Var är sommaren? Varit ute och jobbat i trädgården men det blåser ju kallt! 

Blåsigt

Växlande molnighet - har kommit en regnskur och blåser hårt men är 20 gr varmt. Rensar som vanligt men i kväll skall jag gå på Svenska flaggans dag på Skansen (TV)  ...........







Ogräs överallt!

Äntligen lite varmare 18 gr i skuggan kl. 16.00! Men blir visst inte så varaktigt enl. Väderlekstjänsten.......rensar, rensar och rensar.....

Underbart i Stensborg!

Här ute blommar det mycket just nu och solen skiner. Det är jättehärligt!

AM på lunch

Växlande molnighet men blåsigt och inte särskilt varmt. Vattnade alla blommor och åkte och hämtade AM för lunch. Vi vann på 500 var sin gång. Plockar ihop lite mat mm för i morgon får det bli Stensborg,

Mulet

Sista träffen före sommaren med engelska tanterna hos mej. Jag bjöd på tårta och jag hade plockat var sin bukett med liljekonvaljer. Det blev mycket uppskattat!

Regn och sol

På morgonen regnade det men sedan kom solen fast det fortsatte att blåsa. Plockade liljekonvaljer och narcisser m m Åkte in till stan em.kaffe hos AM. På hemvägen köpte jag blomma till Inger och tårta till i morgon.

RSS 2.0