Startade om. . såm

Varit inne med surfplattan. De startade om den, när jag var inne och köpte den var det fel på deras kontakt med Telia så det var tydligen det som var felet. Men jag kan inte allt och ingen bruksanvisning? Tar med den till Åkerö nästa vecka 9 - 11 juli så får jag nog hjälp. Inget uteväder i dag - har röjt lite på skrivbordet, vattnat blommorna m.m. här i stan men åker ut till Stensborg i kväll.

Ipad

Åkte glad i hågen i god tid in till Audi video och skulle få hjälp med min Ipod. Men de har lördagsstängt! Besviken!Det åskade i går så jag får inte igång TV-en i Stensborg heller! Bara bekymmer! Håller på och plockar av frökapslar av lupinerna - finns hur många som helst! Men jag har i alla fall rensat avloppet så det funkar bra nu.....

I stan

Är i stan och tvättar och betalar räkningar. Skall gå och titta på en surf-platta. Halvmulet men 20 gr varmt-

I stan

I stan efter en skön midsommar, 2 dagar med bryggväder och en dag i verandan tillsammans med Hj och K- Har varit och handlat plantor i Baggetorp för 50 % och skall nu gå och uppvakta Gunnar 90 år. I Stensborg sedan och på onsdag em i stan och tvättar och bloggar då-

Handlar

Är inne i stan och handlar. Behöver inte bekymra mej om gräsmatta eller ogräs på Villagatan! Skönt! Har det bra i Stensborg och i morgon kommer Hj och K. Trevlig och skön MIDSOMMAR allihopa! Återkommer på bloggen på måndag.

Tanterna här

Nu har vi slutat engelskan för terminen, hade pioner och spirea med till dem. Åker nu ut till Stensborg igen, kommer in på torsdag och handlar till midsommar då Hj och K kommer från Ox. 23 juni åker jag in till stan och grattar Gunnar som fyller 90 år. Är bjuden dit på Igelkotten på mat då.GRATTIS GREGER på föd.dagen i efterhand missade rätt datum tyvärr!

I stan

Åkte in till K-holm i kväll, tanterna kommer i morgon fm och så har jag tvättstugan på em. Har haft det skönt i Stensborg- Har fixat avloppet och klippt gräset, satt ut sommarplantor m.m. Och suttit på bryggan förstås.... Åker ut i morgon igen och sedan in och handlar på torsdag Hj och K kommer ju över midsommar.

Fin helg

Åkte in till stan efter lunch för i morgon skall jag åka till Uppsala och fira Elins student. Vi ses snart! Mobilen funkar inte Så får hjälpa mej på onsdag.

Mulet

Har varit i Stensborg men ingen sol på bryggan i dag. Har köpt en lår att ha dynor i på bryggan. Handlar och åker ut i morgon. Hj och K från Ox-d kommer fredag till söndag, Ingen blogg då. Trevlig helg!

Regnigt

Vilken skillnad på väder! Just nu regnar det rätt kraftigt och det har det gjort förut i dag också. Varit på engelska och sedan ärenden på stan. Fått beställt skåp i dag - utan dörrar men de skall komma om 14 dgr.  Packar upp nu men får inte plats med allt i alla fall...........Penibelt.....

Fint väder

Haft 2 fina dagar i Stensborg, trädgårdsarbete med bryggsittning emellanåt-

RSS 2.0