Mulet och disigt

Sköter om mina blommor och skall ut och ta bort lite torra löv i trädgården. Det ser inget lockande ut för det är mulet och disigt, Var är solen? Hos er kanske?

Anders

Anders har varit här och ätit lunch. Jag har lämnat nyckel till mäklaren, klippt håret och köpt biljetter till Uppsala i påsk. Har en röd skylt utanför huset där det står: TILL SALU!

Handlat

Varit på Spesse och handlat - det började bli tomt i kylen. Köpte några nya blommor också - måste ju ha fint till visningen på måndag!

Engelska

Engelska på fm. satt i solen med balkongdörren öppen i solen en stund sedan. Har tittat på ritningen på lägenheten och räknat på vad jag kan ta med mej.

Lite sol

I dag har jag vädrat sängkläder på balkongen, bäst passa på när det inte är vått på räckena. Har sett lite sol emellanåt. Nu skall jag ta en promenad innan det blir mörkt.

Promenad

Tog en promenad, det var skönt - ljust till kl. l7,30. Går mot ljusare tider nu!

AM här på mat

AM har varit här och ätit mat och vunnit över mej på 500 (men bara lite). Sedan ville hon ha skjuts till sitt gamla hus och hämta grejor. Jag plockade två buketter snödroppar - där finns hur mycket som helst och vintergäck också.- Blev en bukett till Gunnar och en till mitt köksbord!

Huset finns på nätet

Nu är huset inlagt på nätet, ser fint ut. Visning skall ske 6 mars. I morse var det snöskottning igen, nästan 1 dm, men i dag har det regnat så det rinner vatten överallt.

Röjning

Började röja i vävrummet - hittar saker som jag inte visste att jag hade! Men jag kan ju inte plocka fram så mycket innan det blir visning? Pinibelt! Har snöat i natt så jag måste skotta, vart tog våren vägen?

Besiktning och fotografering

Har haft besiktning och fotografering. Gick bra får väl se hur resultatet blir. Besiktaren var en ung trevlig tjej som tittade överallt och tyckte att huset var fint och välvårdat - det tyckte jag var roligt. Fotografen var också trevlig, en ung kille som också var överallt. Hela förmiddagen gick åt, fick 5 min. emellan till fm.kaffe!!!!

Hemma från Oxelösund

Varit i Oxelösund och gratulerat 85-åringen. God mat och tårta och trevligt att träffa släkten.  Lycka till på Gotland Anders och ha det bra i Italien Inger, Greger och Elin!

Lutfisk

Varit hos AM och ätit LUTFISK! det var gott. Snöblandat regn ute - ruskigt! I morgon kommer Anders och då skall vi åka ut till Stensborg och "kolla läget". Har ju inte varit där på länge. På kvällen blir det nog brasa. Ingen blogg i morgon kväll och inte måndag kväll heller för då är jag i Oxelösund.

Nästan vår!

Jag har både snödroppar och vintergäck som BLOMMAR!!! Vad glad jag blev när jag fick se dem!

Tvättmaskinen lagad

Det var tvättmedel som inte lösts upp som fastnat som en propp så det tog inte lång stund när reperatören kom, Skönt nu kan jag tvätta igen!



det v

Mätt trycket

Varit på Kullbergska trycket var 120 - 60 likadant som förra veckan. Lite lågt- den 25 febr skall jag få hälsosamtal med sköterskan. Handlade på hemvägen.

Ljust nästan till kl- 17-00

Samma dystra väder men det var ljust nästan till kl. 17-00- På måndag fyller er farbror Hjalle 85 år, skulle nog uppskatta ett kort från brorsbarnen? Jag skall åka dit, (med buss) och ligger kvar till tisdag.

Snön smälter

Det är milt och snön försvinner allt mer. Tvättmaskinen har börjat läcka vatten från tvättmedelsluckan, har beställt reparation. Typiskt - kunde väl ha varit hel ett par månader till.....................

AM på mat

Bjöd AM på kalops, spelade 500 som hon vann, åkte till Lidl och hjälpte henne handla. Åkte till Igelkotten med maten och drack kaffe hos henne. Nu hemma igen och spelar wordfeud med olika resultat - tjejerna är svårast att matcha.

Solnedgång

I dag kunde jag se solnedgången från gästrummet! Härligt! Mulet på fm men sol en stund på em.

Mätt blodtrycket

Varit på Kullbergska och mätt trycket som fortfarande är lågt. Skall mäta på onsdag igen och sedan skall sköterskan kolla med doktorn om vi skall ta bort en tablett. Annars är det bra - det regnar för fullt ute!

Fotvård

AM och jag har varit på fotvård så nu är vi båda lätta på fötterna. Handlade på Ica Nära på hemvägen.

Plockar

Börjat städa i bokhyllan och plocka en del som skall kastas och sorterar lite andra böcker. Pusslar också att det skall b li färdigt och läggas undan.

Nästan tö

Nu är det nästan tö bara någon minusgrad men mulet och mörkt. Har fått mer snö också - nu är det mycket. Pratat länge med kusin Anna-Lisa som varit i Göteborg och hälsat på barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Det var kallt där tyckte hon, stämmer det?

RSS 2.0