Soligt på em

Sol på em Varit ute på stan både på fm och em. I morgon åker jag till Uppsala och sedan åker vi till Sandhamn 90 års dagar dvs 60 + 20 + 10. Ingen blogg förrän söndag kväll!

Ögondoktorn

Varit hos Ögondoktorn. Det var åldersrelaterat början till gula fläcken i vä öga. Är nog inte så farligt går inte att göra något åt det nu - jag skulle återkomma om jag såg vågiga streck. Känner flera som har haft gula fläcken i flera år utan att det ändrat sig. Får väl hoppas på det bästa.

Väntar på solen!

Engelska och litteratur och promenad på em men längtar efter solen  som bara visat sig lite mellan molnen.........

Regnar

Vilken vinter - nu regnar det! Har varit på yoga och nu skall jag läsa på engelskan tills i morgon.


Snöat i natt

Snöat Men snön har nästan smält bort nu. Tog en promenad men det regnadeså det var inte alls skönt. Har försökt skicka grattishälsningar till 60-åringen men vet ejom de gått fram?

Stensborg!

Passade på och åkte ut till Stensborg det är ju varning för snö i natt så det var väl bäst att åka i dag . Det var rätt mycket snö på vägen längs sjön men med stavar och stövlar gick det bra. Fanns snödroppar och vintergäck vid huset!!!!!

Tvättstugan

Har tvättat en maskin - blir inte så mycket tvätt den här årstiden. Samma väder som vanligt mulet och blåser lite kallt men ingen sol.

Milt som vanligt

Mulet och töväder lite blåsigt. Varit på yogakursen på fm och sedan tagit det lugnt på em. Ringt och grattat SvenåKe som fyller 63 år i dag.





Oxelösund

Har varit i Oxelösund och grattat Hj på 86:s årsdagen med en deckare. Träffat släkten. fått god mat och tårta. haft trevligt.

Blåste kallt

Tog en promenad, men det blåste kallt !!! I morgon åker jag till Oxelösund och firar Hj:s 86-års dag. Ligger över där - ingen blogg förrän onsdag kväll.

Soligt igen!

Suttit i balkongdörren i solen och sedan promenerat 1 timma. Det är härligt med solen! Tack Elin för bloggen med hälsningar från Kuba - jag blev så glad! 

AM

Hos AM Och åt lunch . Gick en promenad extra på hemvägen, då kom solen fram men den var på nedgång så den var inte så varm.

Handlat

En mulen dag, snön smälter på gator och trottoarer. Handlat på ICA Nära med Dramaten.

Ingen sol

I dag är det mulet och töväder - vattnet rinner på gatorna. Har varit hos Frissan.

Sol på fm

Solen var framme på fm men sedan försvann den ett tag. När det blev lite skymning blev det väldigt fin solnedgång emellertid. Det var färger i blått och rosa.

Engelska hos Marianne

Sol i dag också! Det känns nästan som vår!

Soligt i dag också!

Suttit i balkongdörren i dag också och tagit en promenad men det blåste rätt kallt.

AM här

AM här och åt köttgryta. Sol på fm men nu är det mulet . Skjutsade hem AM och sedan gick jag en promenad men när jag var nästan hemma började det blåsa och hagla!!!

Solig vinterdag

Vilken härlig vinterdag! Satt i solen vid öppen balkongdörr - det var 20 gr i solen. Tog sedan en rätt lång promenad på drygt 4 km.

Kyligt

Kallt ute. Yoga på fm och em.kaffe hos AM med 500 som jag vann.

Kyligt

Tog en promenad men det var kyligt - är - 4 gr och drar lite, nu skall jag sätta på kaffe!

Mycket snö nu

Engelska på fm och årsmöte med Aktiva kvinnor i kväll. Trångt på gatorna med all snö!

Snöar och snöar och snöar........

Nu är det VINTER och skidan hon slinter för INGER !   Tog i alla fall en promenad i snön!

Slaskigt

Det har kommit lite mera snö på gator och trottoarer är det snövallar. Handlat på ICA nära i dag. Det går bra med Dramaten ända in i köket! 

RSS 2.0