Lutfisk

Varit hos AM och ätit luffisk och varit och klippt mej.

Sol

I dag har det varit fint väder - gick ärenden på stan. Köpte bl.a. en amaryllis till min grannfru som har klippt gräset framför ingången hela sommaren.

Ö- Vingåker

I dag har AM och jag varit i Ö- Vibgåkers kyrka på adventsgudstjänst. Vi åkte kyrkbuss ut och fick åka med en bekant familj hem. Det var fint med mycket sång och musik och sedan kyrkkaffe i församlingsalen med hembakat bröd. Lussekatter!

Sol

Promenad i det vackra vädret och sedan till AM på em-kaffe och kortspel. Hon har köpt dator!

Plockar

Plockar med mina julgrejor. I dag får ljusstakar och julbelysningar vara tända för nu är det ju snart 1;a advent!

Handtag

Varit med bilen och fått nytt handtag till bagageluckan, det andra har varit trasigt länge. Fortsätter plocka fram adventssaker.

Julgranen lyste!

Gjort ett av årets värsta jobb: fått julgranen på plats på balkongen! Den lyste men får inte vara tänd förrän på fredag.

Spesse

Tog en promenad till Speceritjänst och handlade lite. Gick med stavar och hade mössa, halsduk och vantar på!


Mörkt ute

I dag har det varit mörkt hela dagen lite duggregn. Passade på att putsa kopparn på kökshyllan och tog en liten promenad ner till Kuriren med korsordslösningen.

Regn

Oj i dag har det regnat HELA dagen! Vilken skillnad från i går. Har löst hela Katrinehooms-Kurirens korsord - det är SVÅRT!

Fint väder

I dag har det varit sol hela dagen och 9 gr. varmt!!!!! Tog en promenad bl.a. till biblan. Nu har solen gått ned med fin aftonrodnad.

Frysen

I dag har jag frostat av frysen. Det behövdes!

Gran

Varit i Stensborg och hämtat adventsgran till balkongen och div. annat grönt. Delvis soligt, bäst passsa på när det är fint väder. Anders åkte hem i går kväll.

Engelska

Vi var bara 3 st hos mej i dag - vi har bara 2 ggr kvar till jullovet. Anders jobbar till 18.30 sedan skall vi äta hemlagad köttsoppa.

Lunch

I dag har 28 "tanter" åtit lunch på Statt! Det var gott:torskfile med kräftsås. Anders var också där och åt, fast inte med oss utan med Vattenfall.

Kort

Hälsa till Gustav och tacka för kortet! Vad bra det var - har det på köksbordet och tittar på de emellanät! Nu är soffan upptagen igen men det blir inte så länge till för jobbet är nästan färdigt......

Oxelösund

Har varit i Oxelösund och ätit god mat och tårta. Släkten hälsar till alla.

Tänt ljus

Varit på kyrkogården och tänt FARS DAGS-ljus för min far och mina barns far. I morgon åker jag till Oxelösund och det blir ingen blogg dä.

Fotvård

Köpt julbiljetter, varit på fotvärd och handlat tillsammans med AM.


Rensat

I dag har jag rensat lite i gemensamma trädgården och varit hos AM och druckit em-kaffe-

Rensat

Rensat lite i gemensamma trädgården och varit hos AM och druckit em.kaffe.

Aktiva kvinnor

Månadsmöte med Aktiva kvinnor. Konstnärinna som kåserade och visaade  en del av sin konst. Kallt ute nu bara 2 gr. varmt men nästan fullmåne.

Vinterskor

Varit och fått "vinterskorna" på bilen och nu ligger Anders i soffan igen. Vi har ätit pytt i panna på fjällskivling.

Stådat

I dag har jag städat och förberett mat inföe helgen. Vädret skall fortsätta vara varmt och ingat regn i sikte men kanske inte så mycket sol heller. Vi får väl se! Välkomna hit: Uppsalaborna i morgon och Anders på mändag!

Handlat

Varit och handlat  -  gör det i regel en gång  i veckan. Mulet men fortfarande varmt ute..

Bakat bullar

I dag har jag bakat bullar - får ju främmande i helgen!

1 november

I dag är det 20 år sedan vi flyttade hit! Det var en bra flytt - jag trivs så bra här. Det är 3 år sedan vi gravsatte pappa Karl-Erik. Saknar honom! Har jobbat i trädgården på båda sidor. Tog ner humlen. Det var så jobbigt för den växer ju i björnbärsbusken som är mycket TAGGIG!

RSS 2.0