Bakat chokladkakor

Bakat chokladkakor, det blev också många kan nog ha dem till midsommar också.

MVG+

Sista engelskan för vt hos Marianne. Vi fick tårta som det stog MVG+ på och I, I, F,S och M Alltså Ingeborg, Inger, Florense, Solweig och Marianne!! Kul!

Anders här

Nu är Anders här och vi har varit ute i Stensborg i kväll. Solen sken, vi fikade och Anders klippte gräset framför huset. Väntar nu på mattläggaren och att få vatten och elapparaterna inkopplade. De har lovat att det skall bli klart till helgen.

Fin helg i Stensborg

Nu är det golv i köket igen men spisen och kyl och frys stod i hallen och gula skåpet i rummet. Troligen förberett för mattläggning. Svalorna har kommit, det är sommar!

Fin dag

Har varit en fin dag till. I morrgon åker jag ut till Stensborg och ligger kvar till söndag så det blir ingen blogg förren söndag kväll.

Pelargoner

Nu har jag satt ut pelargonerna i balkonglådan. Tog en långpromenad i det vackra vädret.

Pelargoner

Nu har jag satt ut pelargonerna i balkonglådan. Tog en långpromenad i det vackra vädret.

Kollat läget

Varit ute i Stensborg i kväll och "kollat läget". Ingenting var gjort men där fanns spånskivor, isolering och bräder upplagda på en sågställning så de skall nog börja i morgon! Bra! Hoppas Elin snart är bra och vad roligt att det gått bra för Gustav!

Bakat

Lite regnigt men sol emellanåt. Passade på att baka bullar: vete- och grahams. När solen kom fram på em tvättade jag golven på balkongerna. Hoppas Elin är bättre. Vi hörs i morgon  då kanske ni fått provsvaren.

Klippt

Varit i Stensborg, klippt buskar, tagit bort nässlor m.m. Hoppas Elin är bättre - inte roligt att vara sjuk när det är så fint ute! Skickar en krya på dej kram från mormor!

Fotvård

Beställt mangolia i Vingäker, ätit mat hos AM och varit på fotvård.

Hört göken!

Varit i Stensborg och hört göken från väster! och plockat första liljekonvaljerna! Haft shorts hela dagen, härligt!

Klippt gräset

Jobbat i trädgården i stan och klippt gräset för första gången i år. Sommarvarmt.

Trädgårdsjobb

Trädgårdsjobb hela dagen: samfälligheten på fm Stensborg på em.

Varmare

Varmare och ganska soligt. Jobbade i trägården en stund när Anders fått kaffe och åkt till Mölndal-

Taxi

Idag har jag lekt taxi och skjutsat AM och hennes ( och mina) vänner hem till hennes 86-årskalas. AMoch jag handlade först och hämtade smörgåstårtor. Jag skall undersöka om magnolior. Såg ett sådant träd i dag som blommade rikligt!

Penseér

Anders och jag var till Stensborg i kväll. Rådjuren? hade ätit upp blommorna på mina fina penseèr som jag satte i lördags! Häggen bakom sommarstugan var delvis utslagen. Vi har bestämt golv till köket. Det är i vinyl och ser ut som bräder. inte så ljust och inte så mörkt.  Vi tyckte båda om det så det blir nog bra.



Ruskväder

Vilken tur; jag fick skjuts till Ingeborg på  engelskan. Hon bor på Norr så det är ganska längt dit. Sedan har der REGNAT och SNÖAT hela em. Jag som hade tänkt göda rosorna och rensa i trädgården - men det fick allt vara!!!

Hagel

Lugn dag i stan. Kallt ute. Kom en riktig hagelskur så det blev vitt på marken.

Bra helg

Bra helg tillsammans med Hj oh K. Vi eldade upp allt ris och grillade korv i glöden. Fortsatte med ost och vin framför brasan. inne. Vädret lite kallare och molnigare, åkte in till stan på söndag em och åt mat där.

RSS 2.0