Snart nytt år

En lugn kväll med mycket TV. Har varit på cirkus Maximum och med Stig Helmer och åkt skidor. Just nu är det sammandrag på det bästa från Skavlan som gått i höst och sedan blir det från Skansen. Det håller på att bli mildväder är bara 0,5 gr kallt! Ute börjar det smälla!

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!

Älgar

En 9-årig flicka hade fotat 3 älgar i trädgården inifrån och hon vann 1:a priset i årets tittartävling i Mitt i naturen i TV. Det var fint!

Disigt

Samma väder som förut men också disigt och därför mörkt även på dagen. Har ätit lunch hos Ammari och Gunnar. Spelade en omgång 500 med AM som jag vann. Jag har också gått med stavar och ryggsäck till Spec.tjänst och handlat bl.a. julskinka (i skivor) och räkor till helgen. Fick en stor påse chips som nyårspresent, den kommer att räcka länge!

Lugn dag

Tack Sunni och Elin för blogg till jul som jag inte läst förrän i dag! Kramar till er båda! Har tagit det lugnt i dag, vattnat blommor och packat upp efter julen. Tog en promenad till brevlådan - posten har flyttat den så jag får gå en bit men det var ganska skönt ute.

23 gr kallt

Har just skjutsat Anders till tåget, han har jobbat till kl. 8.00 i kväll. Det är 23 gr kallt nu! Usch!!!! Hoppas tåget går i morgon men vi får nog räkna med att det är försenat. Jag ringer från tåget i så fall. Vi ses !

Kallt igen

I dag har det bara snöat lite men det är nästan 10 gtr kallt nu.  Anders kom tillbaka i morse - hade gått upp kl. 4.00. Han är ännu kvar på jobbet, ringde just nu. De häller på och spänningssätter. Han måste ju vara trött hungrig och frusen-------- Skall åka hem i morgon om de blir färdiga-

Snöigt

Oj vad det har snöat! Har varit ute och skottat 2 ggr i dag - bägge gångerna var det nog l dm nysnö- Men snön är lätt så det går ju lätt att skotta. Ringde till Kerstin och det var samma väder där och jag antar att det är likadant i Uppsala och Norrtälje.

Stensborg

I dag var vi ute i Stensborg. Det var drygt 10 gr kallt men soligt och fint. Vi frös inte alls. Anders skottade stigen vi gjorde sist så nu har vi en liten stig. Men det kändes i ryggen sa han! Det var många djur som gått i stigen och lite överallt var det stora och små djurspår.Vildmark??

Brasa

Vi har eldat brasa och nu är vi på nobelbankett- d.v.s. Anders snarkar i soffan och jag sitter i fåtöljen vid datorn och tittar. Just nu erveras desserten och då passade jag på att blogga.

Torsdag

Har inte bloggat på länge så i kväll blev jag sugen. Anders har gått och lagt sej - sov inte i soffan i kväll, vi såg bl.a. Ett i naturen- Han skall vara kvar och jobba över helgen och sedan åka hem i slutet på nästa vecka. I morgon kväll skall jag gå på Nobelfest!!!

Besök från Oxelösund

Nu har Hj och K varit här och firat 2:dra advent för 18:de gången - tror vi. Varit på Stora Djulö som vanligt och fikat och köpt rökt fisk och K och jag varsitt halsband. Det var lite annorlunda där i år - det var fint. Väl hemma i stan igen drack vi glögg och åt sedan lutfisk.

Stensborg

Anders och jag har varit ute i Stensborg. Det var tur att han var med och kunde "spåra" för där var mycket snö, det hade jag inte klarat själv. Men det var vackert: snö på alla träd - även björkarna- Allt var bra c:a  gr varmt inne och pelargonerna behövde vatten. Nu har Anders åkt hem till Mölndal över helgen och i morgon kommer Hjalle och Kerstin så då blir det ingen blogg.

Saffransbullar

I dag har jag bakat saffransbullar. Varit hos AM med smakbullar och dricket em.kaffe där- Kallt ute då.

RSS 2.0