Em kaffe hos AM

I dag har det faktiskt varit sol en stund - men den försvinner bakom husen så tidigt nu. Em-kaffe hos AM och Gunnar och en promenad dit och hem - ganska kallt nu.

Ljus på stan

Gick ner till torget och tittade på alla fina lampor det är färger överallt. Gick hem och bakade nötkakor. Plockar med julsaker har alldeles för mycket! Går det bra med kommentarerna nu?

Hos AM

Varit hos AM och Gunnat på mat, 500 och kaffe. Tog en promenad över torget hem, vi har Stad i ljusfestival så det är så fint överallt. Mina ljusstakar lyser bägge 2 nu - flyttade om ljusen!

Handlat

Handlat på ICA Nära. Plockat fram julsaker men får bara igång 1 ljusstake trots att jag försökt med de lamporna vill den andra inte alls. Det är den äldsta från 1950 ! Ålderssymtom kanske???  Får försöka igen!

Tvättat

Har tvättat i dag. Disigt ute hela dagen och någon plussgrad var ej ute.

Engelska

Engelska på fm. Sol hela dagen så det blev 1 tim. promenad på em men solen försvann bakom husen redan strax efter kl. 15.00 men det var roligt att se den!

Mulet som vanligt

Så har varit här och vi har varit i Stensborg och stängt av utevattnet och låst vägbommen så nu får vi hoppas att det inte kommer några objudna gäster med bil i alla fall! Tack Så det var så trevligt att ha dej här!

Hämtat lås

Hämtat lås till vägbommen i Stensborg hos låssmeden. Så kommer i morgon då skall vi åka ut. Ingen blogg i morgon!

En liten solglimt

En liten solglimt vid 12-tiden men jag hann inte ut innan den var borta igen - solen alltså!

Kurser

Varit på engelska och littteratur - nu hemma i lugn och ro. Skönt = ruggigt ute!!!!!

Fortfarande mörkt

Det mörka vädret fortsätter. Tog det lugnt i dag efter helgens utflykt. Har beställt nycklar och lås till bommen i Stensborg och extra nyckel till stan.

Oxelösund

Hemma från Oxelösund nu. Det var trevligt, jag hälsade på hela släkten: Hjalle och Kerstin, Ginger och Hjördis som fyllde 77 år. Alla hälsar!

På stan

Varit en ronda på stan men det var mörkt och småregnigt så jag gick hem och drack kaffe och läste Allt om trädgård. I morgon åker jag till Oxelösund över helgen.

Frissan

I dag har jag varit och klippt håret och nu äR jag hemma och ser TV.

Fortfarande mörkt

Engelska hos Florens med gott kaffebröd som vanligt - nu hemma i lugn och ro.

Mörkt ute

En mörk dag med småregnigt  och mörkt när jag gick till ICA  Nära kl 16.00. Verkligen höst!

Anders,

Grattis på Karl-dagen hoppas du blir bättre i nacken!!  Jag håller tummarna!

Stensborg

Varit ute i Stensborg och tänk det blev bryggkaffe! Sjön låg spegelblank och solen sken !!!! Vilken LYCKA mitt i novembermörkret!

Mörkt

Varit hos AM och ätit mat och spelat kort. Gick till kyrkogårdennär jag gick hem och tände ljuset till fars dag för papporna Karl-Erik och Karl Ivar. Var mörkt när jag kom hem kl. 17.00!!!!

Snöat!


När jag tittade ut i morse var det vitt ute! Nu regnar det så det blir väl snart bart igen,,,,,,,,eller????


AM

Skjutsat AM på stan och sedan druckit kaffe med bakelse hos henne och Gunnar. Mums, mums!!!

Litteraturcirkeln

Varit på lokalen på bokcirkeln och skall gå på föreningsmöte i kväll.

Tidigt mörkt

 Mörka november är det nu men emellanåt visar ju solen ssig en liten stund  i alla fall ! Men vi kan ju tända ljus inomhus och njuta av dem!

Promenad

Solen kom fram på em och då passade jag på och tog en lång promenad. Det var skönt det är ju ovanligt varmt för årstiden!

AM

AM har varit här och ätit kycklinggryta och efterrätt på blåbär. Jag vann på 500! Regnar ute! Mörkt också - november burr burr usch!!!!

RSS 2.0