Bra söndag

Låter bra med pallen Viktor - den varar nog längre än  en blomma! Här har också varit fint väder. Inger jag är nog ute vid Stensborg vid 3-tiden i morgon - måste avvakta ev. telefongubbe har ringt och beklagat att de inte kommit flera gånger!  Telefonen i Stensborg funkar ju inte heller och mobilen måste laddas hela tiden.  Eländes elände!

Grattis VIKTOR

Grattis till VIKTOR på 25-årsdagen hoppas du får fira den i vackert sensommarväder! Lycka till med utbildningen och boendet i Köpenhamn önskar mormor!

Ingen frost

Natten till fredag var det nog ingen frost men mulet och lite kyligt hela dagen. Varit lat, löst korsord, ordnat med blommor...............

Kyligt

Gick ärenden på stan och tyckte att det blåste kallt! Men på min balkong är det varmt och skönt när solen skiner!

Soligt

I dag har det varit sol hela dagen t.o.m. för varmt att sitta i solen på balkongen. Men det var frost i natt tyvärr. Har satt en del lökar i trädgården, hoppas de kommer upp i vår. Fortfarande ingen telefon----------------

Innejobb

Fortsatt och plocka inne - inget uteväder. Tänkt gå ut flera gånger men då försvinner solen och det börjar regna. Är det höst nu?

Fortfarande ingen telefon

Har fortfarande ingen telefon som funkar, skulle ta några dagar enl. All-Tele, inte roligt!

AM på mat

Bjudit AM på stekt torsk, spelat 500 och vunni9t var sin gång. Hjälpte sedan henne att handla på LIDL.

Stensborg

Åkte ut till Stensborg och plockade in en del blomkrukor så att de inte skall frysa. I stan var det frost på förrådstaken i morse men inget hade frusit där ute. Blev faktiskt solsäng och bryggkaffe!

Telefonkrångel

Ingen bra dag i dag. När jag skulle ringa på fm fanns ingen kopplingston i någon telefon.Det gick att ringa men man hörde inte något. Det ringde också utifrån men det gick inte heller att höra bara en röst långt borta. Anmälde felet men kunde ju inte höra vad de sa. Hoppas det löser sig i morgon! Kurirens korsord gick heller inte bra i dag....................Men det har varit jättefint väder så jag har tvättat färdigt mina fönster! Ändå något!

Fortsatt städning

Tvättat fönster och plockat med lite av varje men också tagit en rätt så lång promenad. Heja på Elin snart har du nog körkort!

Städat

Har städat övervåningen i det fina vädret och klippt sönder kaprifolen och lagt i säckar. Skall ta en liten promenad och sedan se TV.

Bra dag

I dag har jag haft det bra: fm.kaffe med tårta nos Marianne tillsammans med Inger Margareta och Florens. Lunch och em.kaffe hos AM. Förlorat 2 ggr i 500! Nu hemma i lugn och ro - duggregn ute.

Tagit bort kaprifolen

I dag har jag klippt ned min halvtorra kaprifolbuske. Det gick lättare än jag trodde, har blängt på den länge och undrat om det skulle bli besvärligt. Nu gäller det bara att klippa sönder den så den går att stoppa i plastsäckar för vidare transport till tippen!

Lugn dag

Tagit det lugnt i dag, plockat med blommor och  sådant jag tagit hem från Stensborg. Löst färdigt korsordet, skall ta en promenad ner med det så jag får lite luft.

Ännu en fin dag!

Åkte till Davidstorps trädgård och köpte påskliljelökar och täckbark. Sedan BRYGGKAFFE vid Fäbodasjön och trädgårdsjobb. Klippte gräset - för sista gången i år får vi hoppas - satte lökarna, åt lunch och vilade middag på SOLSÄNGEN. Inte illa l4 sept. Hjortarna brölade bakom garaget när jag åkte till stan.

80+lunch

Varit på 80 pluss lunch på pensionärsföreningen Näckrosen. Det var gott och trevligt, c:a 120 pers. Tog sedan 1 tim. promenad "mellan broarna". Det var varmt i solen så jag blev trött så det blev soffan en stund!

Härlig dag i Stensborg

Åkte ut till Stensborg i morse. Bryggkaffe vid en spegelblank sjö i solen. Sedan blev det lite molnigt men fortfarande varmt så det blev solsängen en stund efter maten (kanske sista gången för i år? vem vet...). Plockar ihop lite grejor, vattnar och tömmer frysen. Tar med lite blommor till stan.

Härlig dag i Stensborg

Åkte ut till Stensborg i morse. Bryggkaffe vid en spegelblank sjö i solen. Sedan blev det lite molnigt men fortfarande varmt så det blev solsängen en stund efter maten (kanske sista gången för i år? vem vet...). Plockar ihop lite grejor, vattnar och tömmer frysen. Tar med lite blommor till stan.

AM på lunch

AM har varit här och ätit kålpudding, jag har vunnit på 500 och sedan har vi varit och handlat mat. Jag har just tagit en promenad i det fina solskenet.

Tvättat kläder och fönster

Jobbat lite inomhus och tog sedan en lång promenad på stan bl.a. genom stadsparken som jag inte gått igenom sedan i våras. Där var fint och i förra veckan var ju kungen och drottningen där..............Fint väder som vanligt.

I stan

Har åkt in till stan i kväll skall vara här inne några dagar och fixa lite i trädgården, bjuda AM på mat m.m.

Sommar förstårs

I dag har det varit en fin SÖNDAG, lika fint som lördagen var i går. Varit ganska lat med bryggkaffe och solsäng men har i alla fall grävt upp liljor som måste delas på för att de växt för stora. Skall dela på dem och sätta ut igen.

Sommarväder

Vilken fin söndag! Sol hela dagen och inga moln alls. Nu har solen gått ned bakom skogen och sjön ligger som en spegel. Vildsvinen har ´varit inne i natt och höstplöjt på gärdet där de var och bökade i våras och gräset hade växt upp sedan dess. Hoppas bara att de inte fortsätter uppe i trädgården!

Stensborg

Har åkt ut till Stensborg och tänt brasa. Fanns inga fjällskivlingar vid Snacktorp.

Taggar

Har varit hos AM och ätit lunch och förlorat 2 ggr i 500. Sedan klippt färdigt med nedklippningen av min taggbuske det blev flera säckar att åka till tippen med. Nu skall jag se TV.

Om byggnader

I går kväll var det en kvinnlig arkitekt som berättade om byggnader i Katrineholm på mötet med Aktiva kvinnor. Det var intressant. I dag har jag kämpat här i stan mot alla buskar och särskilt den vassa björnbärsbusken som alla har växt otroligt i sommar i inneträdgården. Måste nog klippa ned kaprifolen också - den är så torr. Det blir jobbigt och mycket  att köra till tippen!

Fortfarande sommar

I morse var det dimma men sedan kom solen och nu är det l9 gr och inte ett enda moln! Skall åka in till stan och gå på Aktiva kvinnor med AM i kväll. Stannar nog i stan ett par dagar - har tagit in tidningen -och försöker få lite ordning i trädgården. Om vädret håller sig åker jag nog ut sedan.

Lat dag

I dag har jag tagit det lugnt och inte gjort något särskilt. Jo löst färdigt Kurirens korsord.

Bra helg

Hjalle och Kerstin har just åkt efter en fin helg. Hälsar till er alla! Vi har hafr soligt och fint, suttit på bryggan och promenerat. Suttit ute och ätit och druckit bryggkaffe. Hjortarna brölade i nättras (obs gotländska!)

RSS 2.0