Växlande molnighet

Varit i stan och planterat på kyrkogården och krukan vid ingången. Ätit lunch hos AM och skjutsat henne till ICA Nära för att handla. Ej så varmt som i går skulle bli regnskurar men det blev det inte - är mycket torrt nu.

Varmt

Ytterligare en varm och fin dag 28 gr.Har städat i bilen, tvättat mattorna i sjön. Har badat 2 ggr i dag, vattnet är VARMT! Håller annars på och tar bort lupiner de är stora och långa och hur många som helst.

Fin midsommar

Har haft en fin midsommarhelg tillsammans med Hjalle och Kerstin. Varit ute mesta tiden. rott runt sjön, promenerat och sett på hästar och får, suttit på bryggan, tittat på blommor, plockat smultron, ätit god mat och njutit i solskenet.

Ensam igen

Har skjutsat Så och grabbarna till stationen så nu är jag ensam igen. Men jag får ju snart främmande igen, hoppas vädret står sig över helgen!

Varmt

I dag har det varit varmt och skönt, vi satt ute och åt pannkaka i solen kl. 1/2 8 och sedan spelade vi kubb.

Stenen borta!

Vi eldade en stor brasa på stenen i går och den sprack i många bitar! Nu är Så ute och fiskar ocg grabbarna sparkar boll så här inne är det lugnt. Det har inte regnat på flera dagar men det är inte så varmt. Hoppas det är fint väder i Kroatien nu.

K-holm



Varit i stan på samfällighetsmöte, vi skall reparera taken. Så håller på och eldar på stenen på uppfarten. han tror att han kan få stenen att spricka så att jag kan köra upp när jag skall lasta ur bilen. Vi får se om han lyckas!

Äntligen!

Nu kan jag skriva på min blogg igen! I dag har Sunniva varit här, det var så roligt! Kom några regnstänk och lite hagel vid middagstid men sedan kunde vi sitta ute - länge - och dricka kaffe och äta rabarberpaj. "Barnen" spelade kubb och Sunniva och Alve vann.

Anders har åkt

Just når vi skulle åka från Sternsborg kom solen fram. Det har varit mulet hela dagen och nu är det mulet igen.

Till Anders: Datorn startade igen men det var svårt att komma in på Internet. Hoppas den lugnar sig och blir snäll igen!

Inger vi ses i morgon!

Mulet

En mulen dag men inte kallt. Anders har lagat traktorn och klippt planen och vägen. Vi har firat hans födelsedag med att äta bröllopstårta, den var god. Hann inte blogga i går kväll, vi kom hit 21.30 och då drack vi te och njöt framför brasan.Vad bra att ni hade Åkerövader här var mest mulet. Nu har jag en Jansson i ugnen, det börjar lukta gott!

Fin dag

Det har varit en fin nationaldag. Kunde ju inte hissa flaggan - vimpeln har ju blåst ned och lämnat ett fäste uppe. Jag
hade blå shorts och gult linne i stället! 

Vildsvin

Vildsvinen har varit och vänt min kompost (nedanför Elins träd). Har också rotat i gamla potatislandet, jag plockade ned några potatisar där som inte fick plats i hinkarna. Som tur var hade de inte rört de nysatta hösthallonplantorna. Satte ut tagetesplantorna vid verandan i kväll men usch vad myggor det var där!

I stan

Varit i K-holm och uträttat en hel del ärenden. Åt lunch på Aleabaren och rensade lite i min del av den gemensamma trädgården. Handlade mat, det var rätt tomt i kylen. Fint väder hela dagen.

Sommar!

Soligt och varmt hela dagen, middagsvila på solsängen i SKUGGAN! Det luktar så gott ute: narcissor, liljekonvaljer och syrener - jag njuter!

Mulet

Har varit mulet hela dagen men inte så kallt, men nu skiner solen. Rensning som vanligt, tog ett etortag med nässlor - allt blir ju så stort och frodigt i år. Bra växtväder!

RSS 2.0