Vildsvin

Vildsvinen har varit och vänt min kompost (nedanför Elins träd). Har också rotat i gamla potatislandet, jag plockade ned några potatisar där som inte fick plats i hinkarna. Som tur var hade de inte rört de nysatta hösthallonplantorna. Satte ut tagetesplantorna vid verandan i kväll men usch vad myggor det var där!

Kommentarer
Postat av: Anders

Inger o Greger sitter på terassen och läppjar vin medans Anders dukar fram sallader som Gunvor förberett. Tjejerna sitter i kö utanför Ullevi och väntar på konsert. Vi skall grilla och sedan åka ner och lyssna på Helen Sjöholm, Taube och Gunvor. Vi har köpt blommor till Gunvor som hon skall få på scenen. Vi har försökt ringt dig men det går inte att ringa till Katrineholm. Jag (Inger) har försökt på mobilen också.Solen skiner och det är riktigt varmt. Det är väldigt fint på berget med mossflox som blommar. Har du sett några vildsvin?

2010-06-05 @ 17:12:32
Postat av: Sola

Jag har varit till Davidstorp och köpt plantor som jag sedan planterat ut. Vildsvinen ser man inte de är bara framme när det är mörkt och är väldigt skygga. Hälsningar till alla där nere!

2010-06-05 @ 19:57:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0