Ingen potatis

Vandrade bort till Statoil för att köpa potatis av grönsaksbilen men den var inte där så det får bli på Ica i morgon i stället. Fick en promenad i alla fall - tog en sväng till.

Vårväder

Bjudit AM på hemlagad kötttsoppa. skjutsat hem henne, suttit i solen en stund och gjort en promenad i det fina vädret. Solen har ljust gått ned bakom skogen- Kl- 17,10! Det artar sig!

Vårväder

Bjudit AM på hemlagad kötttsoppa. skjutsat hem henne, suttit i solen en stund och gjort en promenad i det fina vädret. Solen har ljust gått ned bakom skogen- Kl- 17,10! Det artar sig!

Vårväder

Bjudit AM på hemlagad kötttsoppa. skjutsat hem henne, suttit i solen en stund och gjort en promenad i det fina vädret. Solen har ljust gått ned bakom skogen- Kl- 17,10! Det artar sig!

Tanter

"Engelska" tanterna här - bjöd på semlor. Mulet hela dagen - gr på morgonen, sedan + gr. ingen nederbörd. Skönt att ni mår bättre i Uppsala - fortsätt med det! Ha det bra på lovet i Norrtälje och Anders i gruvan!

Samma fina väder

Lika fint väder i dag. Samma program som i går: städar på fm - snön är borta på balkongen så jag kunde hänga ut mattorna. Sedan sitta i solen en stund och så en rejäl promenad före em.kaffet. Skönt!

Långpromenad

Solat i balkongdörren, dammsuget övervåningen och gått en stavpromenad på en dryg timma i den sköna vårsolen!

Sol hela dagen!

I dag har det varit sol hela dagen! Solat i balkongdörren och tagit en promenad. Skönt!

Lite sol

Grattis INGER på 58-årsdagen!  Du föddes kl 15.17  en solig och kall februaridag. I dag har det varit lite sol men också tunna moln emellanåt. Bakade chokladkakor på fm och gick sedan till AM och fick lunch och em.kaffe och spelade 500. Nu hemma och försöker lösa Kurirens korsord.

Kurs

Varit på kurs och samtidigt gjort en del ärenden på stan. Solen har skinit riktigt fint på em hoppas den fortsätter flera dagar. Såg knoppar i snödropparna i Stensborg i går!  Det blir nog vår i år också!

Stensborg

Har varit ute i Stensborg. Mycket snö där - tog en kvart att gå fram från soptunnan - men sedan gick det bättre att gå i spåren tillbaka. Hjalle fick SMS från skidåkarna i Italien. Här skiner minsann inte solen.........

Oxelösunnd

Tllbringat söndag - måndag i Oxelösund med god mat och trevligt sällskap. Lite sol måndag morgon annars mulet och lika mycket snö som här.

Mulet

Mulet och milt. Gustav har skrivit på min blogg från Australien. Vad roligt! Inger, Greger och Elin är på väg till Italien på skidsemester och Fredrik skall åka till New York. Jag skall också ÅKA BORT  i morgon: till Oxelösund  och  Hjalles 84-årsdag! Kommer hem måndag kväll - bloggar då.

Semlor

Varit hos AM och ätit semlor till em.kaffet och spelat kort. Tö, vatten på gatorna.

Alla hjärtans dag

Tänker på er allesammans på Alla Hjärtans dag! I nästa vecka är det 5 år sedan pappa Karl-Erik lades in på sjukhuset för sista gången.................................Har gått ärenden på stan . Det var halt. Fick ta blodtryck och puls gratis på Apoteket - båda var bra. Finns 5 apotek här nu - konkurrans!

Skottning igen

Fick gå ut och skotta till förrådet och vid garagedörren i dag också, det har snöat i natt igen. Hoppas det blir lite tö snart så vi kan ta oss fram till Stensborg när ni kommer 2 - 3 mars. Tänk om de kunde bli sol också! Håll tummarna!

Hos Marianne

Engelska hos Marianne med räksmörgås och tårta. Mums! Väderlekstjänsten varnar för mera snö--------------------Usch då!

Uppehåll

I dag har det faktiskt inte snöat! Några grader kallt och en liten, liten solglimt. Promenad med korsordet och till biblan. Axelssons hade 70 % på reapriserna men jag hittade inget roligt!

Handlat

AM och jag åkte till Spesse och veckohandlade på fm och sedan drack jag em.kaffe och spelade kort hos AM på em.Mycket snö på gatorna.

Kallare

Har snöat till och från och snötäcket blir allt högre och högre. Blir kallare nu är - 4,2 gr nu. AM har varit här och ätit fisk.

Skottat till förrådet

Har varit ute och skottat till förrådet och gjort rent vid garagedörren så det inte fryser fast. Sedan var det skönt att vila ryggen i soffan en stund. Druckit em.kaffe och nu googlar jag på korsordsfrågor. Trevlig helg!

Snöat igen!

Fått skotta snö i dag också. Det räcker nu! Varit på kurs och hos frissan och klippt mej.

Skottat snö

Har just varit ute och skottat gången. c;a 1 dm nysnö igen!! Gjort kroppkakor, kokat saft och bakat grahamsbullar i dag. Inneväder!

Slaskit

I dag har det varit snöblandat regn och är slaskigt. AM och jag skall på årsmöte i Aktiva kvinnor i kväll.

Snöar

Tänkte gå ned med korsordet till Kuriren men nu snöar det så det får vara, skönt att vara inne!

Mat hos AM

Varit och ätit hos AM. Mest sol i dag men nu är det mulet. Gick en extra sväng både på ditvägen och hemvägen från AM. Pratat med Kerstin i telefon. Hjalle är bättre men har låg puls och blir fort trött.

Lugn dag

En lugn dag, tidvis sol men lite tunna moln emellan. Skött om blommor. löst korsord och gjort en kort promenad.

Soligt

I dag kunde jag sitta i solen med öppen balkongdörr och sedan ta en promenad ute i solen. Hoppas det blir fler fina dagar Är det inte synd att sitta inne i en mörk biosalong - men ni kanske hinner med en promenad i solen också?

RSS 2.0