Fotvård

I dag har AM och jag varit på fotvård så nu är vi båda två lätta på foten!

Fortsatt milt!

Oj vad det har tagit på snön - vattenpussar överallt. AM här och åt lunch. Tog sedan en promenad solen sken faktiskt!

Halt

I morse var det halt när jag gick till Florens på engelska. Har frusit på i natt men nu är det milt igen men ingen sol tyvärr.

Töväder!

Kom c:a 1 dm snö i natt men i dag har det varit + 3.3 gr. Det rinner från taken, såg solen några minuter men annars är det mulet. Anticimex har varit här och kollat det var inget att anmärka på.

Stensborg

I dag har jag varit ute i Stensborg. Mitt dåliga samvete - har inte varit ute sedan strax före jul. Det var bra där, gick bra att gå fram men der skall visst bli mera snö nu så det var bäst att passa på. Åt sedan steksill, gick på biblan och till AM och drack em.kaffe med äpplekaka och vann 2 ggr på 500! Nu hemma i lugn och ro.................

Ingen sol

Mildare bara - 3 gr. men ingen sol. Promenad ner med korsordslösningen - konstigt att man aldrig kan vinna---------

Kalops

Hos AM och ätit kalops och druckit kaffe och spelat kort. Skall nu äta grillad kycklingklubba och sedan se På såret och Skavlan.

Kurs

Var på kurs om 1900-talet och handlade på ICA Nära på hemvägen. Var 14.4 gr kallt när jag kom hem. Men det blåste ju inte så det var inte så kallt ändå. Nästan fullmåne!

Fint i dag också

Soligt och fint men redan - 10.3 gr.Städat på skrivbordet och gjort utbet. Läst Elins blogg, roligt att hon använt halsduken!

Tanter

Haft "engelska tanterna" här. Det var kallt när de kom men sedan sken solen in på oss så jag fick rulla ner en markis! När de åkt och jag ätit lunch satt jag i solen i dörren nästan 1 timme. Det var riktigt varmt. Nu är det 8,8 gr kallt igen! Men fin solnedgång!

Soligt

I dag har det varit sol hela dagen. Satt faktiskt i balkongdörren i solen en stund (med en jacka på). Det var härligt!

Rimfrost

Varit hos AM och druckit em.kaffe. Vackert när jag gick hem: himlen mörkblå, träden vita av rimfrost och månen uppe och -l3.4 gr.!

Kallt

I dag är det kallt - l3 gr och blir nog ännu kallare i natt men solen har varit framme och det är faktiskt ljust lite längre på em åtminstone när det är klart. Fin aftonrodnad i dag!

AM här

AM har just gått hem efter att ha varit här och ätit kassler med svampsås (sås gjord på trattkantareller från Uppland!) . Det smakade bra. Såg solen en liten stund men nu är det mulet igen.

Julgrejorna undanplockade

Äntligen är julgrejorna undanplockade men utebelysningarna får vara kvar tills det blir lite varmare.. Sopat bort snön vid garageporten - nu vill jag inte ha mer snö--------------------

Snöat igen!

Nu har vi fått mera snö igen! Har skottat gången 2 ggr. Varit hos Marianne på engelska, mycket snö när jag gick dit.

Nymåne

Ser en liten nymåne genom fönstret. Har frostat av frysen och börjat plocka undan julgrejorna. Tomtarna får väl vila sig ett tag nu. Tack för kortet Inger. Ser skönt ut blev ni inte trötta? När åker du till Riksgränsen Anders? Tänk på att det är kallt där, glöm inte långkallingar----------------
 

Kallt

I morse var det 9 gr kallt nu är det 5,3. Tog en promenad till biblan och bytte böcker. Kändes lite kallt. Ser skidor på TV medan jag lägger pussel och tycker det är skönt att vara inne.

Hos AM

Ätit lunch hos AM och spelat kort. Vi vann varsinn gång på 500 - sådet var rättvist. Mulet och några minusgrader.

Snöat

I dag har det snöat en del igen. Jag har skottat 2 gr men det var inte så mycket. Sunniva fyller 25 år i dag. Varit lat i dag: löst korsord och lagt pussel. Nu skall jag äta lite och sedan se På spåret.

Snöat

I dag har det snöat lite och är 1 - 2 gr kallt. AM här och åt lunch men tordes inte gå utan jag fick hämta henne och köra hem henne sedan. Det är ju halt fruset under och snö på.

Stensborg

Jag har varit ute i Stensborg. Snödropparna vid verandan började komma upp! Allt var bra, en del pelargoner blommade. Var rätt mycket snö på vägen men det var djurspår man kunde gå i. Strångsjövägen var snöig och isig men jag tog det lugnt så det gick bra. När jag ställde in bilen började det snöa lite. Jag gick in och kokade kaffe, tände stearinljusstaken och tog fram nya Hemmets Journal! Mysigt!

Handlat

AM och jag har varit och veckohandlat på Spesse. Jag hade en kupong med 10 procent rabatt. Nu skall jag hämta henne igen och vi skall på Aktiva kvinnor. En som varit i Canada skall berätta om det.

Ging

Har just följt Ging till bussen. Hon har varit här i dag det var trevligt. De har lagt om busstiderna här så det funjkar inget vidare. Men det ordnade sig.

Gråmulet

I dag är det grått och mulet och någon plussgrad. Städar av lite för i morgon kommer Ging hit. Tittar också på skidor på TV. C:a 25 bitar kvar att lägga av himlen på pusslet från London.

Hos AM

Varit hos AM och ätit lunch, druckit em.kaffe och spelat 500. Tog en promenad lite längre på vägen dit. Har varit sol men mulnat mot kvällen.

Sol

I dag har det varit SOLIGT igen och då blev det promenad till Spesse och köp av bl.a. skivad julskinka för 7:50 hg. Billigt för den är fin och god!

Mulet

En mörk och mulen dag, regnet hänger i luften. Vattnat blommor och plockat lite inne - varit inne hela dagen och gissa vad jag gjort mera ? Pusslat förstårs!

Sol

Passade på och gick några ärenden på stan för SOLEN sken och det var 3 -4 gr varmt. Blir nog minusgrader i natt för nu är termometern nästan på noll. Har lagt en del på pusslet - vilken bra julklapp det var! Det är ännu en del kvar så jag fortsätter-------- Tack snälla Elin----------------

Nytt år

Har varit hos AM och druckit kaffe med våfflor och spelat kort och nu lägger jag pussel och ser på TV. God fortsättning på 2013!

RSS 2.0