Hallå Åre!

Kör försiktigt på hemvägen och ring när ni kommer hem!

Milt

Nu har det blivit mildväder plus 0.9 grader. Snart är det mars månad. Vårmånad?

Sol men kallt

Här är kallt men också sol på dagarna som blir allt längre både på morgnar och kvällar. Har klippt  håret, varit på fotvård och fått magen befriad från "klammer". Det börjar arta sej!!! Hoppas ni har det bra i fjällvärlden och att alla magar mår bra och att ni inte fryser!!!!

Soligt

Sol hela dagen men kallt. Suttit i solen här inne, det var skönt.Sett skidor på TV. löst korsord och skrivit brev till Elsvig.

Liten promenad

Det blev bara en liten promenad, bara bort yill järnvägsbron. Det blåste kallt och var ojämnt på trottoaren. Hoppas Elin är bättre nu. Lycka till i Åre allihopa! Hoppas att det inte blir så kallt!

Torsdag

I kväll är soffan tom och Anders är hemma i Mölndal. Känner mej lite bättre nu behöver inte ta så många värktabletter längre. Skall försöka gå ut en liten bit i morgon (med stavar).

Fortsatt vinter

I dag var det nästan ljust ända till kl. 17.00 trots att det inte var sol! Börjar träna med att gå härinne för att bli starkare - som pappa KE gjorde. Går lättare att röra sig nu!

Kallt igen

Nu är det 10,1 grader kallt ute. Sken upp mot kvällen men vi har nog fått drygt 2 dm nysnö igen. Tur att Anders har varit här och skottat! Nu är han i Mölndal men i morgon kommner Inger, Greger och Elin. Roligt!

Snöar igen!

Skall det bli mer vinter? Hu då............ Går här försiktigt och provar sängen eller soffan (när den inte är ockuperad av Anders) emellanåt. Det är skönt att vara hemma, Skall nu försöka äta upp mej, väger bara 47 kg.!!!!!!

RSS 2.0