Fin midsommar

Har haft en fin midsommarhelg tillsammans med Hjalle och Kerstin. Varit ute mesta tiden. rott runt sjön, promenerat och sett på hästar och får, suttit på bryggan, tittat på blommor, plockat smultron, ätit god mat och njutit i solskenet.

Kommentarer
Postat av: Inger

Vi har haft en underbart varm midsommar. Sune o Birgit, Elias med familj och våra två små firade den varmaste midsommar någonsin. Helt underbart med bindande av kransar till håret, två midsommarstänger och dans, champagne och sillunch och grill.

I går åkte Greger och jag till Grangärde Hästberg och inte var Ewa i sin sommarstuga denna gång heller. Undrar var hon var???

Vi har suttit på Harald och Lottas nya glasveranda. I natt bastade vi och badade i sjön till kl 2.00. Nu är vi tillbaks i Uppsala och skall packa det sista. I morgon kväll bär det av till Åkerö med Gustav och kompis. Elin är på Öland.På tisdag kommer virket till vår gäststuga. Greger har ju tyvärr ryggskott så vi får se hur det går. Elias kommer ut på lördag och hjälper till, Elin skall vara barnvakt till brorsbarnen. Sen kommer Fredrik också ut och bygger. Jag vill också försöka bygga om jag kan för händerna.

2010-06-27 @ 23:45:23
Postat av: Anders

Vi har varit på ön Hvar nu i fyra dagar, skall vara här en natt till

2010-06-28 @ 08:42:54
Postat av: Svenåke

Varmt och skönt här, Alve är hos Karin och Emanuel går tennisskola, Anna har tre dagar till semester

2010-06-28 @ 21:36:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0